tas viss rudens/ziemas ietekmē, manuprāt. gan tie miegi, gan apetīte.
man pašai vasarā enerģiju nebija kur likt, bezmazvai, bet tagad es jau 23 guļu kā nosista, jo nav spēka. visa garā, smagā darba diena atņem man enerģiju, atnāku mājās, paēdu, pāris stundas mācībām un pēctam negribās neko, kā tikai un vienīgi ielīst mīkstajā gultā un aizmigt :D
ar apetīti šobrīd ir tā, ka ļoti maza un tas uztrauc visus. dzeru pārsvarā šķidrumu, ēst negribās. man tāda nopietna ēdienreize dienā ir viena vai divas, bet ne vairāk, jo vienkārši neprasās.. varbūt kādu cepumiņu vai kko tādu, bet daudz labprātāk gāzētu ūdeni vai daudz melno tēju vai kādu kafiju.
tikko atkal 5 min laikā tika izdzerta 0.4 l krūze melnās tējas :D
uz vakaru nav labi, bet ko darīt, ka organisms prasa? :D
katrā ziņā.. tā tas notiek, citiem izmaiņas apetītē, citiem enerģijas nav. ja nav enerģijas, tad drošivien, vitamīnu trūkums.. kas dod spēku? varbūt vajag sevi kādu laiku pamocīt ar slodzīti un brīvdienās atpūsties kārtīgi. es sevi tgd no rītiem riktīgi nežēloju, ceļos ļoti agri, jo saprotu, ka tas, cik man gribās gulēt - nav īsti pareizi un normāli.. tpc tgd ar modinātāja palīdzību cenšos pierast pie agriem rītiem, un es pat labāk jūtos, ja pieceļos agrāk, zinu, ka nav jāsteidzās un tā :)