Sveikas dāmas! Man mamma ieteica lietot uzturā ābolu etiķi,lai nomestu svaru. Viņš it kā vēl samazinot ēstgribu. Vai kāda no Jums ir mēģinājusi šo metodi? Ir rezultāti? :p
man kaimiņiene teica, lai vāru makaronus ar etiķi..
prasīju kpc.. viņa atbildēja, ka viņas dēls ar sievu šādi nometa diezgan daudz kg.. tagad viņi izskatās tā, ka grūti viņus pazīt
tad jau rezultāti ir, bet, es neesmu mēģinājusi
es ābolu etiķi lieku tikai biešu zupu vārot, uz visu katlu 2 ēdamkarotes
notievējusi no tā neesmu
man saaka veeders saapeet-katram organisms ir citaadaaks,jo tomeer taa esence is tipra un var sabeigt kungji-skaties ar daudzumu,ko lieto..
nenjem eedamkaroti,tas ir par daudz...
pameegjini vienu meenesi-tad jau jutiisi...
Ābolu etiķis arī uzlabojot ādas stāvokli - tā esmu lasījusi.
Pati ābolu etiķi esmu lietojusi atškaidītu ar ūdeni. Pirms ēšanas. Likās jau ka uzlabojumi svara ziņā bija. Bet varbūt tas bija tāpēc,ka centos ēst mazākas porcijas. Palietojot ilgstoši jutu izmaiņas čurāsanā. Ja sagribējās,tad vajadzēja fiksi!!!
Es lietoju ābolu etiķi uzturā, tikai pērku Vom Fass 6% (laikam) ābolu etiķi, lieku klāt ēdienam un ir efektiņš + viņš ir garšīgs neskatoties uz to, ka tas ir etiķis
Laviize - Es jau esmu šajā etiķu lieta izvirtīga palikusi Lietoju ne tikai ābolu, bet visādus citus arī Lieku pie salātiem, gaļas ēdieniem, zivs ēdieniem, rīsiem utt, jo pārsvarā visu bez garšvielām gatavoju un ar etiķi uzlaboju garšu Un daudzums tāāā jau ir gaumes un garšu kārpiņu jautājums, es piemēram lieku daudz etiķa - man garšo viņi
Es palietoju tikai 3dienas,jo 4dienas rītā man bija tāda caureja,ka uz lekcijām aiziet neiespēju Varētu mēģināt atkal tagad,esmu dzirdējusi tieši par ādu,ka labāka un paziņa arī kādus 2kg nometa,tad jau vērts ir
aabolu etikjis ir baigi labaa lieta, tikai ar meeru..
man pashai patikaas un garshoja arii bet vienu reizi paardozeeju,sajaucu it kaa ar uudeni, bet bish vairaak nekaa domaaju sanaaca un visu nakti pavadiiju pie poda, jo bija shausmiiga vemshana..
iesaku lietot, bet ar meeru,protams!!!
Esmu lietojusi, vairāk kā gadu - pirms ēšanas glāze ūdens + 1 ēdamkarote etiķa! Svars zuda, bet es ēdu veselīgi un daudz sportoju palieku pie tā, ka lietot var, bet lai zaudēju svaru plika etiķa dzeršana neko nelīdzēs, jo nav tādu brīnumu no kā svars izkusīs