labrīt 3dienas rītā :)
man tāda maza (un varbūt smieklīga) problēma. ok, tā nav pat problēma, vienkārši.. ķeršos pie tēmas.
darbā ir viens kolēģis, ar kuru ir izveidojies ļoti draudzīgs kontakts. reizēm esam pat nešķirami - tikai stāvam un runājamies. nekad neko nopietnu nerunājam - pārsvarā tikai kaut ko smieklīgu un ķiķinamies. un tā jau nepilnu nedēļu. es esmu nesen šķīrusies, viņš ir brīvs, nevaru sagaidīt, kad viņš mani kaut kur aicinās, jo simpātijas var just - viņš ļoti man pievēršs uzmanību. bet nekur neaicina! vakar domāju, nav ko bremzēt, lai izveidotu kādu kontaktu ārpus darba, paprasīju viņa kolēģim viņa mobilo nr un aizsūtīju sms: "tu neatvadījies no manis." un viņš līdz šim nav atbildējis! nodomāju, nu, bāc, tomēr neinteresēju es viņam, bet tajā pašā laikā viņš draudzīgi nokomentēja vakar vakarā bildi facebookā.
man drīz jābrauc uz darbu un es nezinu ko darīt - paprasīt, kāpēc viņš neatbildēja uz sms (jo viņš manu nr nezināja un es arī neparakstījos, ka tā es esmu) jeb vienkārši izlikties, ka neko vispār neesmu sūtījusi. jeb.. es nezinu!
es saprotu, ka par tādu sīkumu baigi izplūdu, bet negribas visu sabojāt.