Gwen, speciāli priekš Tevis :D
Pazuda mēnešreizes, neatjaunojās ovulācija vairāk kā pusgadu. Pa vidu bija kaut kādas smērēšanās, ko par mēnešreizēm nosaukt nevar. Ginekoloģe biedēja ar to, ka olnīca var nekad neatsākt strādāt, respektīvi, nevar būt bērnu(Ir jau arī tādi gadījumi dzirdēti, bet nu man viss ir beidzies labi šajā jomā). Sāka katastrofāli izkrist mati. Ir pagājis 1,5 gads, kopš nelietoju, bet izskatos pēc plikpaura (nu ok, mazliet pārspīlēju, bet nu tik plāni mati, ka bimbāt gribās) un mati turpina krist ārā. Esmu kļuvusi briesmīgi pumpaina - mugura, dekoltē, seja. Tagad jau ir labāk, bet pirmo laiku bija nevis normālas pumpas, bet kaut kādi augoņi. Vēl jau kaut kas bija, bet piemirsusi esmu... vienīgais labais, kas bija - pusotra mēneša laika vienkārši pazuda 10kg (kas gan uzradās sākot lietot OK).
ņemot vērā, ka man viss ir beidzies labi, es nesaku, ka tas būtu sliktākais,ko esmu darījusi, jo tabletes sāku lietot 16 gados un tas, visticamāk, bija pareizākais un drošākais kontracepcijas veids. Bet tagad, protams, pie tāda izsargāšanās veida vairs neatgriezīšos.