Sveikas meitenes!
Īsti sakot, man ir liela problēma!
Mēģīnāšu uzrakstīt pēc iespējas īsāk.
Pirms 2 mēnešiem es iepazinos ar čali. Sākumā man pret viņu nekādu jūtu nebija, mazliet vēlāk , nu jūs jau sapratār, fall in love! UN pie tam ļoti... es sāku pamanīt, ka viņš izrāda simpātijas pazīmes, skatīšanāš, kad es to it kā neredze, mazliet muļķīgi uzvedās, smīnēja, kad runājām, nu tāds jaukumīņš.. kad skatījos atpakaļ uzreiz novērsās... es zinu man bija rozā brilles, taču tās nokrita, es vnk sāku meklē negatīvās īpašības, kuru viņam ir daudz, taču tas padarīja vēļ sliktāku situāciju... ar laiku es sapratu, ka tā vairs nav tikai iemīlēšānās, man gribās lai vinš visu laiku ir blakus, pat nekas nav jārunā, lai nekur neiet, man patīk klausīties viņa balsī, kad runā , kas smejas, pat tās negatīvās īpašības mani nenobiedēja, pavisam otrādi jūtas palika spēcīgākas, es mēģīnāju vnk nedomāt par viņu, bet tas nav iespējams vnk!!! es sapratu, ka mīlu viņu, un pats briesmīgākais , ka viss notika tik īsā laikā... arī agrāk, es esmu iemīlējusies, taču šitā nekad nav bijis... es viņu redze katru dienu 24/7.... tad es nolēmu viņam pateikt tos 3 maģiskos vārdus "ES EI MĪLU" es viņam to pateicu, bet viņa reakcija bija tāda, kā es varēu vinā iemīlēties tik īsā laikā un plus vēl pateikt , ka es viņu mīlot, ka es nesaprotu , ko tas nozimē... kā es viņā varēju iemilēties, jo viņšnekādu uzmanību nav pievērsis, viena noliegšana vairāk, nekas, un beigās tas pārvērtās, par sava veida diskusiju.. plus viņš vēlo pateica, man likās , ka es esot iemilejusies, bet nedomā, ka tā ir milestība.. īsti sakot, mana sirds lūza, bet es neko daudz neizrādiju, viņš mani 7 stundas izprašņaja par meiteņu logiku, kāpēc ir tā un tā... es biju šokā, tās bija īstas mocības... taču es neko nenožēloju, pat par spīti tam es viņu vienalga MĪLU!!
Man ļoti gribētos zināt, ko es nepareizi izdarīu, jo mama intuīcija saka, ka viņš ir pievērsis uzmanību, bet varbūt neapzināti, jo pat viņa draugs teica, ka esot kāda meiča, jo tāds dīvains palicis... kā jūs meitenes domājat? es tiešām nepareizi iztulkoju viņa uzmanības signālus, jeb kā viņš saka, neko neesmu darījis, un kermeņa valoda, tur neko es nevarēju sajaukt..... Viņš pat vienalga interesējas pat šo visu, it kā analizē, kaut arī saka, ka esmu viņam pilnīgi vienaldzīga....! :%27-(