man bij jāceļās 5 no rīta, bet es tik ap 6 izlīdu no gultas ārā, NU NESPĒJU ES TO :D :D tagad taisos prom jau, tā negribās, labprāt vēl pagulētu :-( :-(
žēl gan, ka neizdevās satikties, Pumčik :-P Nē, bija vēl lietas, kas izdevīgi, es, piemēram, tuvākajā laikā plānoju gatavot šoko kūku, kurai vajag daudz to šokolādi, tur bija tumšā šokolāde pa 0,29 sant/100g...beeet, nu, man tas tāpat izdevīgi nesanāca, jo to šokolādi vienk neatradu, tāpat kā vienus cepumus. :-D :-D
Ņamsi kurš stāvā tu strādāji? Es 1. stāvā visas pārdevējas ritīgi nočekoju visas pārdevējas, bet tevi neredzēju. Augstākajos stāvos bija taaadi bardaki, ka man jau bija besis un gribēju ātrāk ārā. :-D :-D :-D
nea, es domāju šokolādes, kas bija pārtikas nodaļā. Nezinu nemaz, kādas bija augšā. Es pati vispār nekur tālāk par pārtiku netiku. Pumčik, es taču pie kasēm biju, daudz vieglāk Tev būtu bijis sameklēt.. :-) :-)
Zakji, man patīk Tavi mati tagad, iečekoju senos laikus un tagad man patīk labāk, bez čolkas :-)
Es vēl joprojām kuģoju, pusdienās 3 bulciņas :-D Uh, cik grūti iedomāties, ka maķenīt vairāk kā pēc nedēļas jau varēšu ieturēt normālas maltītes :-D
Priekšniecei šodien esot bijis labs darba laiks - atnāca 8, bija uz aptieku, bija pie friziera un 13 jau prom :-D :-D :-D Man jau patīk :-D
Šodien visu dienu esmu gurķojusies! Nē, nemarinēju gurķus, vienkārši sēžu bezjēgā netā un dzeru martini. Jauka pirmdiena, es teikšu! :D
Vakarā ar draudziņu uz donatiem iesim, iespējams. :)
Man bešuks no nekā nedarīšanas.. ir viena ļoti forša lieta, kas šodien notika, bet pagaidām, kamēr viss nav līdz galam zināms, tikmēr - kušss. Gan pastāstīšu. :)
Man ar ir viena bilde, kur gatavoju ēst un brīnumainā kārtā pat labi izskatos, ar nazi rokās :-D
ņamsi, ja Tev vajag labu šokolādi pa lēto, tad ar mani var sarunāt, man drauga mamma konditorejā strādā, bet tad to privāti :)