Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sovakar Latviešu likteņdziesmas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011

heijaaa...noskatijos Musu zelta dziesmas. un aizdomajos, ka ja man tagad butu jabalso par kadu, tad pat nevaru, kadu ipasu vienu izcelt. jo tik daudzas ir fantastiskas- sirdi plososas dziesmas. :-)

Dzimtā valoda; Saule, pērkons, Daugava; Atdziedi dvēsele...ak, visas ir ļoti labas, bet nevar salīdzināt ar šīm nosauktajām.

Kuras Jūsu īpašās?

17.10.2011 02:50 |

Reitings 201
Reģ: 29.01.2009
Ooo,ja pilnigi Tev piekriitu!!! (l)
Saule, pērkons, Daugava bija fantastiska,ja balsotu,tad noteikti par so dziesmu!!! (l)
17.10.2011 02:52 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es jau beztēmā izteicos, ka man asaras pa gaisu un nevaru iedomāties kā var izvēlēties tikai 3.

Mana TOP dziesma no šīm ir "Dzimtā valoda". Kad vēl iedomājos kā Grodums viņu dziedāja! Uhh! (l)

2. vietā varētu būt "Atgriešanās" un 3. baigi grūti izvēlēties, bet nu varētu būt "Zibsnī zvaigznes"..
17.10.2011 02:54 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Iekopēšu no citas tēmas, kur jau par šo izteicos.

Nespēju klausīties "Zibsnī zvaigznes..." bez emocijām. Vienmēr asaras acīs. Atceros, kad skolas teātra studijā taisījām priekšnesumu, izmantojot šo dziesmu, visa zāle slaucīja asaras. Un šī dziesma man vienmēr saistīsies ar Tīreļu purvu un nakts lāpu gājienu. Vispār, šodien ļoti emocionāls šovs. Laikam esmu mazliet patriote.

Šovakar biju ciemos pie omītes un viņas bilžu krājumos atradu bildes, kurās es ar tēti Baltijas ceļa laikā. Man rokā Latvijas karodziņš, tētim krekls ar ausekli. Ārkārtīgi neparasta sajūta, ka esmu kaut tikai uz brīdi bijusi daļa no kaut kā tāda. Žēl tikai, ka es neko no tā neatceros.
17.10.2011 02:57 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
man noteikti Zibsnī zvaigznes. Ir bijis skolas laikā uzvedums, kur visa zāles un mēs paši līdz asarām dziedam. ļoti īpašu sajūtu rada :)
17.10.2011 02:58 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Šovu neskatos un nezinu,ko tur izpildīja,bet man vienmēr emocijas izraisa Akurateres izpildītā ''Manai tautai(palīdzi Dievs)''.Tā ir vienīgā tieši man personīgi,kas nāk prātā runājot par likteņdziesmām.
17.10.2011 03:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits