Šovakar draudzene nerimās, ka jutos slikti un nolēma izpētīt mazliet ''jauno lovi'' nu un atradām atbildes uz visiem maniem jautājumiem... Viņam 22, viņai 27... Abi strādā par viesmīļiem, viņai bmw un savs dzīvoklis, viņam nekā sava. Protams, ka tagad draugu priekšā ir nesalīdzināmi malaļetka, kurai viss vēl priekšā vai ''sieviete'' ar pieredzi :-)
Nu man asaras nebirst :-) Es saprotu, ka viņai pēc 3 gadi ir 30... Lielai daļai no Jums jau ir maģistri, stabila, pastāvīga dzīve, savi mērķi. Viņus saista tīņu režīms, klubiņi, narkotikas, brīvais režīms, lai gan nedomāju, ka ejot pāris mēnešiem viņš nebūs zem tupeles + viņai ir pavisam cita mentalitāte, jo viņa ir krieviete :-)
hahah. tā nāk smiekli, ka man aizliedza velkāt ''lepardu'', jo teica: "Tu tak pēc lētas krievenes izskaties" :-D Nespēju noticēt, kā cilvēku spēj izmainīt narkotiku leitošana, ka jau pilnīgi ir pretstatā ar sevi :-)
Katrā ziņā man galva ir augšā :-) Un viennozīmīgi, gribu puisi ar ambīcijām, kurš vēlas dzīvē kko sasniegt, kurš gatavs ir dot, ne tikai ņemt :-) Un viennozīmīgi pilnīgs TABU man ir uz narkotikām :-)
Nepārmetiet, kur man bija 3 gadu laikā prāts, diemžēl es tikai šogad uzzināju daudzas lietas, nu re, laiks arī visu atrisināja, kas man šķita nepieņemami :-) Jūtos atvieglota, riktīgi apņēmības pilna daudz ko dzīvē sasniegt un virzīties uz priekšu, vienīgi jātiek vēl galā ar atmiņām, jo šķiroties iesēžas kkā tie labie mirkļi ;-) Bet es varu :-) Esmu jauns zaķis, bet esmu stiprs zaķis (sun)