nav motivācijas pucēties

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

Lasīju diskusiju par koptām sievietēm. Ar mani ir tā, kopš zaudēju darbu un dzīvoju pie vecākiem mazpilsētā nav nekādas motivācijas pucēties. Es tuvāko veikalu varu aiziet bez make up, nav jēgas pirkt štātīgas šmotkas, jo mazpilsētā tāpat lielākoties dzīvo pensionāri, džeku te pratiski nav. tagad vairs nekrāsoju ne nagus, ne lieku make up, ne eju pie frieziera.

agrāk katru dienu braucu uz Rīgu uz darbu, tad gan patika, ka savu sapucēties, jo kolēģi novērtē, uz ielām cilvēki, džeku mašīnās uzpīkšņina.

16.10.2011 17:23 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ja Tu nestaigā netīriem matiem, nagiem un galīgi nekāda, tad neredzu nekādas problēmas. Es arī nekad nelieku make up, lai ietu uz piemājas veikalu nopirkt kaut ko ēdamu, nu un kas par to? Ja dzīvojos pa mājām, tad arī štātīgas šmotkas (pēc Taviem vārdiem) nevelku, jo man žēl pa mājām nonēsāt. Bet tāpēc neuzskatu, ka esmu cūcīga vai vēl sazin ko.
16.10.2011 18:33 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ari dzivoju talu no pilsetas,pat neatceros ,ka pedeja reize biju Sanfrancisko! :-) Tas nenozime ,ka staigaju visu dienu apkart "nesavakusies"!
Man pec vairakiem komentariem rodas iespaids,ka ir divi sevis kopsanas veidi-vienu sievieti saucam par koptu ,kas ir ar nevainojamu matu griezumu,skaistiem nagiem un grimmu uz sejas!Otru sievieti saucam par koptu ,ja vina ir "tira",veseliga izskata sieviete-tada dabiga ,bet tomer kopta-ta varetu but tiesi tu!!! :-)
16.10.2011 18:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits