Šodien nogulēju līdz pus 11, ne reizi nepamostoties pa nakti, plānā ir izmazgāt šādas tādas lupatas un pamācīties psihoterapiju. Vakarā -sakārtot māju un palutināt sevi ar kaut ko garšīgu :-)
Ceru, ka šis plāns izdosies, esmu ierakstījusi to te, tad būs kauns to neizpildīt :D |-)
Prieks, ka laukā spīd spoža saulīte un ir sasildījusi dzīvokli, vismaz kādu laiciņu logs var pastāvēt vaļā :)
Mācos, jau vienu nodaļu no sava studiju darba šorīt izdarīju. Tagad nedaudz jāatpūšas, sakārtojot dzīvokli, izmazgājot matus un uztaisot brokastis/pusdienas, bet tad jāturpina mācīties. Vēl viena nodaļa obligāti jāuzraksta. Ideālā gadījumā jau 2. (s)
Man jau laikam salīdzinoši nav ilgs laiks, kopš 1. septembra, kad iesēdināju lidmašīnā... (t)
Tik mums šis ir pats sākums, kad ir ierasts skriet regulāri uz randiņiem. Mums atliek tikai virtuālie :-D
Man īstenībā žēl to meiteņu, kuru puiši ir tālu prom. Es savējo uz Ventspili palaidu uz nedēļas nogali vecākiem palīdzēt, un jūtos kā ne savā ādā. Kaut kā tā jau pierasts par šiem gadiem, ka šamais blakus, ka tagad, ka nav, ir jocīgi. (t)
Es jau varu iedomāties, ka tajā dienā lekšus ielekšu lidmašīnā :-D un tad pēc nolaišanās, visu atlikušo dienu līdz tikšanās brīdim, staigāšu nekāda :-D
Es viņa klātbūtnē dikti nervozēju :-P
Pelnrušķīt, man 27.okt. brālēns lidostā jāsagaida - viņš man no Grieķijas atgriežas (l) (l)
sāku jau domāt vai Tavs nav mans, bet nē, jo viņš aizlaidās aprīlī :)
Labrīt,meitenes!
Kā es jūs visas saprotu,mēs ar draugu redzēsimies tikai 17.Novembrī,viņš jau nedēļu,kā prom,un tās būs tikai 5 dienas,un nav zināms,kad redzēsimies atkal. Grūti,jo līdz šim dzīvojām kopā 3,5 gadus. :-/
Jordana, paldies. Tad es eju nosist savus dzivokļa biedrus. Zajebal, cik var likt uz skaļo. Jau nāca mums sūdzības no kaimiņiem, es vairs sūdus negribu. U tā mūzika vēl tik nesmuka :D
Labrīt! :-)
Šodien no rīta nevarēju pagulēt, jo tētis pamodināja,lai skatos pa logu tuvējā pļavā bija buciņš, tikai nesaprotu, kā viņš uzradies, jo te jau mašīnas daudz braukā ;-)
Tagad galva tāda dulla, vēl jauzraksta šodien motivācijas vēstule krievu valodā.