Neslēptu,jo es mīlu savus tetovējumus.Tā esmu es un ar tiem es jūtos ļoti labi.Pagaidām spēju iedomāties tikai vienu gadījumu,kurā es slēptu savus 4 tetovējumus-darbs(tas ietver kkādus īpašos darba pasākumus).Līdz šim gan nav bijusi vajadzība arī tur slēpt,bet ja nu kas kādreiz-tad piedomātu,ko vilkt,jo visus manējos var ar apģērbu noslēpt(man ir uz rokām,uz pleca).Citos gadījumos-neko neslēptu,bet es jau arī neapmeklēju kkādas balles pie prezidenta vai ko tādu,kur etiķete jāievēro,jāiegrožo sevi utt.Pasākumi,ko man ir nācies apmeklēt ir ļoti vienkārši,piezemēti un tur...es varu būt brīva un vilkt,ko vēlos,kā vēlos.
Kas attiecas uz kāzām,kurās es būtu līgava-pieņemu,ka mana kleita nebūtu klasiska un saskanētu ar manu ārējo veidolu(ieskaitot tetovējumus,kas ir daļa no manis).Un tā kā tās būtu manas kāzas-tad man vienalga,kas citiem sakāms,galvenais,lai es jūtos labi un man patīk kā izskatos.Ja kādam nepatīk-tā ir viņa,ne mana problēma.Turklāt,nav jau mani tetovējumi no sērijas ''Pēteris-love forever''.