Gribu ielikt savu bildi, bet kaut kas čakarējas un neizdodas ielikt.
Šī man ir, jo vienkārši patīk, nekāda īpašā izskaidrojuma tam nav! :D
P.s. jāpiekrīt Zaķim par to atzīmēšanos! :D
ak tad jauniņās zīmēties nevar,bet vecās var? :-D tā teikt,tad,kad veterānes izsakās visur un vienmēr,tas ir pašsaprotami,bet,tad,kad jauniņās dalībnieces,tad viņas tipa zīmējas! come on - :-D
man šāda bilde ir tpc,ka man tāda patīk, kaut kas tajā piesaista,tpc tuvākajā laikā arī nedomāju mainīt!
P.S. nu ja runājam par bildēm,tad varētu arī parunāt par to,kpc mums ir tādi niki,kādi tie ir?! :)
Nekad te nelikšu savu bildi, tiešām negribas atklāties! ;-) tapēc man patīk šī foruma burvība, jo esi vairāk vai mazāk anonīms, bet es neko te nemeloju, goda vārds!
šito bildi es ieliku, kad man bija brutāli sūdīgi, vienkārši nenormālas sirdssāpes, tajā brīdī man gribējās visu pasauli di*st pasūtīt, tapēc-fuck off!!!
Neredzu šeit vajadzību pēc savas bildes. Bet gluži aiz slavenību sejās gozēties arī nepatīk, tāpēc parasti izvēlos tādas bildes no interneta, kur meitene no mugurpuses vai arī kā tagad - maskā.
katte es nekad nebiju ieskatijusies tavā bildē, vienmēr man likās,ka tev mīlīga milde,bet tagad tik ievēroju tekstu un žestu :-D Iespējams būtu ievērojusi jau no paša sākuma,tavus komentārus būtu uztvērusi savādāk :-D
itaalija90 - es vakar tieshi to pashu nodomaaju, ka kattei izraadaas nemaz nav tik draudziiga bilde kaa likaas :D :D
mana bilde man ir taapeec, ka savulaik gribeeju kljuut par Dj :) esmu paaris reizes pielaista pie pioneer pults un baigi iepatikaas :-P
NU nē, tas bija tajā brīdī!Nu ir tas kaķītis dikti mīlīgs, uzrakstu vairs nevajag lasīt, pirkstiņu arī nevajag ņemt vērā! :-D Man vairs negribās visai pasaulei pirkstu rādīt (vidējo)!