Biju tur septembra vidū. Man jau nu ļooti patika. Bet nu, es vispār dievinu Itāliju, tāpēc man patīk visas pilsētas, kas ir tur.
atradām lētu viesnīcu caur hotelclub.com
tā kā ielidojām vēlu vakarā, turpat ciampino arī paaņēmām viesnīcu. tas gan bija traki. neviens nerunā angliski. iet kautkādi autobusi, bet nav ne jausmas , uz kurieni tie iet. bet nu cilvēki ir ļoti izpalīdzīgi. iesēdināja autobusā un pateica, kur jākāpj ārā, cik nu manas itāļu valodas zināšanas to ļāva saprast. ar satiksmi ir vienkāršāk nekā varētu domāt. visur iet autobusi, kas ir lēti. dārgi ir tie, kas ir paredzēti tūristiem, t.i.- viss, kas ir pie lidostas :D autobusos vietējos nemaksājām vispār, jo nav ne jausmas , kur iegādāties biļeti.
nezinu, kur tādas muļķības rautas, ka vilcieni dārgi. mēs bijām sajūsmā, ka tik lēti. uz to ciampino varēja pa 1.30euro aizbraukt, kas nemaz tik tuvu nav.
uz metro izdevīgāk ir nopirkt vairāku dienu biļeti. mēs ņēmām 3dienu.
mēs staigājām ļoti daudz. kājas arī ļoti sāpēja, tpc velc ērtus apavus.
maldoties tajā satiksmē, aizkļuvām līdz kkādam tirgum, kur turki tirgojas. tur tik lēti un forši viss. tas bija a līnijas galā.
tad vēl fantastiska vieta ir albano ezers. tas ir blakus ciampino pilsētai. tur varot ar autobusu aizbraukt, bet īsti nezinu kā
kolizejā rinda kustas ļoti ātri. pietam studentiem ieeja par pus cenu.
visur, kur uz ielām ir ūdens ņemtuves tas ir jāizmanto :D nav vērts pirkt ūdeni, ja turpat var par velti
tur, kur ir iepirkšanās iela, manuprāt, nav vērts iet. viss dārgs , bez atlaidēm
DAUDZ KRIEVU