Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ecco apavi

Reitings 219
Reģ: 13.11.2009

Nesen ecco iegādājos savu pirmo apavu pāri- rudens zābakus. Pagāja mazāk kā mēnesis un zābakam atnāca vaļā zole. Nesu atpakaļ uz veikalu, uzrakstīju iesniegumu, ka vēlos lai zābakus samaina pret tādiem pašiem. Nepagāja nedēļa, kad zābaki jau bija samainīti, tīri nopriecājos, ka tik ātri, jo aukstums nāk virsū un nav ko vilkt kājās. Bet par nepatīkamu pārsteigumu šodien skatos, ka lzābakam lēnām atkal nāk vaļā zole. Nu būs jāiet uz veikalu un jālūdz, lai atgriež naudu. Nu mans iespaids par ecco apaviem ir sabojāts un laikam ļoti ilgi domāšu vai vēl kādreiz ko iegādāšos šajā veikalā.

12.10.2011 20:43 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
tapēc vajag skatīties apavu firmas ;) pati ecco neko neesmu pirkusi, parasti sanāk kkādos nsking , alexandra, danija, un tajos tās firmas ir dažādas, tapēc vienmēr paskatos, jo ir zināmas gan tās labās, gan ne tik labās un tad šāda veida iegrābšanās vienkārši paiet ar līkumu :)
12.10.2011 21:02 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
man arī ar Ecco apaviem ir slikta pieredze. jāpiemin, ka tie ir kvalitatīvi apavi par dārgu cenu- it kā :-D
nopirku rudens zābakus un man berza papēdi. veikalā man pateica, ka man nepareiza kāja (e) bet beigās iedeva tādu kā paliknīti zem papēža un tagad nekas neberž. bet attieksmē gan laba :-|
12.10.2011 21:05 |

Reitings 219
Reģ: 13.11.2009
pirms tos zābakus pirku kārtīgi nopētiju. izskatījās kvalitatīvi, bet tagad rodas iespaids, ka iekšpusē tā āda ir pa tuvu nogriezta līdz ar to apavam pastaipoties, tā atnāk vaļā.
12.10.2011 21:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!