Jutos stulbi

Reitings 37
Reģ: 24.04.2011

Man nesen bija sexiņš ar jauno draugu,(pēc balluka kur iedzeram) BET

viss norisinājās diezgan ilgi un beigu beigās viņš tā ari nebeidza......

sajutos tiešām stulbi tad es viņam vnk pajautāju vai es ko daru nepareizi, vai esmu nez pārāk plata vai kas par vainu? viņš protams atbildeja ka es esot lieliska, viss esot kartibaaa ar mani , ka viņš vnk esot par daudz iedzeris, tpc nevarot beigt

tad no rita vins gar mani milinājas atkal bet es protams vairs negribeju jo tiesam jutos pie kautka vainiga par to nakti kad vinam nekas nesanaaca.

vai taa var butt, ka alkohols kavē visu procesu??

12.10.2011 18:05 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Tas ir ta interesanti, ja dzeks nevar beigt. Man ta nekad nav gadijies. Parasti viss beidzas parak atri.
13.10.2011 13:24 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
alko vaina. bet slīgt kompleksos tā dēļ nav vērts. mans draugs bieži nevar beigt skaidrā, jo neko nejūt un ne jau manis dēļ, bet vienkārši nav tas noskaņojums. visādi var gadīties.
13.10.2011 15:38 |

Reitings 56
Reģ: 29.01.2009
Čaaaau visām :)

- protams, kad alko dara savus brīnumus - citam tā ir pāragra beigšana, savukārt citam neierasti ilgi viss tas notiek' - pats pieskaitāms esmu pie otrā gadījuma & ne reizi vien meitenes ir domājušas, ka kaut kas ne tā - bet nu čalim pašam ir jāsaprot, kas un kā' un šķiet, ka tajā brīdī jācenšas maksimāli apmierināt sievieti :)
13.10.2011 16:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits