prostitūcija

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011

Sveikas meitenes :-)

mani jau pāris dienas tirda šī tēma, vēlējos uzzināt citu domas, viedoklus. nevienu nenosodu, kas veic šādu darbu, bet jautājums, kam jānotiek, lai sieviete pārdotu savu ķermeni? kkas jau piespiež ( nerunājot par narkotikām, kas pelna narkotikām) , vai tiešām nav kādi pabalsti, ja tik grūti iet/nevar atrast darbu? cik daudz klientu dienā var izturēt? 5-6 ? vairāk? mazāk? ko viņa jūt šajā laikā, kad to dara? un vai šāda sieviete vispār var mīlēt? jā, jā mīlēt. jo atnākot mājās no "darba" viņa pagatavo vakariņas un vēlak mīlējas ar savu vīrieti? bet kā tas atšķiras no citiem? vai arī to viņa uzskata par pienākumu? nedaudz aizdomājot par šo tēmu, jo pati nevarētu nodarboties ar seksu ar savu draugu, ja būtu bijusi gultā ar citiem. tas man ir kā process ar cilvēku, kas man ir pievilcīgs, gribēts. vai kādai ir bijusi saskarsme ar kko šādu?

ps- tām, kurām atkal nav ko pateikt, kā tikai kāda tev strapība utt., varat uzreiz "doties" prom no diskusijas ;-)

12.10.2011 17:26 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
īstenībā.. es nesaprotu,ko pati domāju par šo tēmu. tās,kas stāv rumbulā un ver kājas katram fūres šoferim..nu tas ir pretīgi. kad kāds tēvainis ar speķainām rokām tevi ņem priekšā kaut kādos krūmos un par to nomet 10ls. FUI

bet tās eskorta meitenes.. kas tur slikts?
vai esat redzējušas filmu Chloe?
Meitene skaista, sekss par naudu,citreiz vienkārši iziešana,parunāšanās,vienmēr viesnīacs numuri,sakopti vīrieši.
man tas neliekas TIK nosodāmi.
bet tas atkal ir bizness. Ir jābūt kaut kam WOW,lai meitene tiktu tur augšā arī prostitūcijas biznesā.
Tādas,kas māk,zina,ko dara,mīlējas ar sakoptiem,tīriem,par sevi pārliecinātiem vīriešiem, var pacelt sev augstu pašapziņu.

kaut gan protams tas kaut kad atspēlējas..
12.10.2011 23:28 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Es gadu atpakaļ noskatījos seriālu The secret diary of a call girl.. Neko nenosodīju, seriāls ļoti patika, bet protams tas viss tika parādīts citā līmenī nekā tas ir mūsdienās un šeit Lv... Kur meitenes, manuprāt sevi it nemaz neciena un nemīl, ja var šādu dzīvesveidu dzīvot.. Man ir viena pazīstama meitene, kas aizgāja šādu ceļu, kā ekskorta meitene.. nauda un tikai viegla nauda.. Tas ir tas, kas viņas interesē. Tikai un vienīgi!
12.10.2011 23:41 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Pilnīgi piekrītu Itaalijai par to, ka jebkurš džekjs var klubā dabūt lētās, kuras ļoti nešķiro kuram lec viršu. un ne aju tie nesmukākie eksemplāri! :-O Skarbi, bet fakts!

Es personīgi nespēju cienīt vīrieti, kurš izmanto šādus pakalpojumus, nu pazemojoši un nav vīrieša cienīgi! (t)
12.10.2011 23:47 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Man liekas, ka vairums sākt to situācijā, kad ir galīgs izmisums, sākumā ir pretīgi, bet ar laiku sieviete notrulinas līdz pēdējam un viss ir vienalga.
Otrs variants - meičas kas prot tikai kājas paplest. Ir ļoti daudz tādu - kaut kad jaunībā kāds izmaksā, tad nu paurī tukšums un saprot ka tāda dzīve apmierina - atvainojos, pajāties ar jebkuru un naudu saņemt, tādas trulas būtnes, nebūt ne no nabadzīgākajām ģimenēm. Viņas tas apmierina, ka nav jāstrādā. Pēc dabas ma*kas.

Un uzskatu ka simpātiskiem normāliem vīriešiem NAV VAJADZĪBAS sievieti PIRKT! Viņi var piesaistīt ar savu runasveidu, attieksmi utt Tie kas pērk 99% gadījumu ir pretīgi, sievietes viņus negrib, nogribējušies, taukaini, nožēlojami veči.

Ja man būtu izmisums, es zagtu, bet nodarboties ar ko tādu nevarētu. Nesaprotu kā var sadzīvot ar to netīrības sajūtu, var stundām sēdēt vannā bet to nomazgāt nevar. Es uzskatu, ka tās kas pārdod savu miesu, vairs nav sievietes. Tie ir tikai kkādi gaļas blāķi, kas reiz bijuši cilvēki.
13.10.2011 00:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patika filma "Chloe"!
Es domaju ,ka tas tiesi bija par sievieti ,kura to darija ,ne tikai tapec ,ak vajadzeja naudu-vinai loti patika sex!
Mes te daudz runajam par prostitutam-ka ta var un ka ta nevar?Es nupat padomaju ,bet ka skataties uz tam meitenem ,kuram katra vakara savs virietis,vai pat vairaki?Labi tas nav prostitutas,jo nenem naudu,bet vai te ir tik milziga atskiriba visa...?Tikai tas ,ka virietis beigas samaksa naudu! |-)
13.10.2011 01:59 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Tas jau jauki, ja sievietei patik nemties ar vechiem, bet ja vinai nepatik, bet dara to kaut ka piespiedu karta, tad tas nav labi.
13.10.2011 09:15 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Bet tās, kuras stāv uz Lienes ielas ir vienkārši šausmīgā paskatā. gāju garām un domāju-kādam gan ir jābūt vīrietim , cik izmisušam vai kā, lai pirktu no šāda paskata sievietēm pakalpojumus.
13.10.2011 13:40 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Izskats ne vienmer ir noteicosais.
13.10.2011 13:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)