Draugs un draudzene?

Reitings 131
Reģ: 30.09.2011

Sveikas! :-)

Ko lai iesāk šādā gadījuma .

Draugs lielu uzmanību pievērš manai labākajai draudzenei!

Negribu nevienu ne otru kaut kāda ziņā nepatiesi aizskart !Neesmu no tiem cilvēkiem kas metas uzreiz virsū un skaidrojas par to ja ne tā paskatās ! Bet kad draudzene atnāk pie manis es jūtu ,kad starp viņiem kaut kas tur viļņo. (e)

12.10.2011 17:16 |

Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
Pamatots iemesls būtu:
1) ja viņi savā starpā sarunātos vairāk nekā viņš ar viņu
2) ja viņi sarakstītos pa kluso draugos vai ar sms
3) sazvanītos bez konkrēta iemesla
4) satiktos.
Nepamatoti, ja viens uz otru tā paskatījās, ka likās, ka starp viņiem kaut kas ir. Tad jau par katru uz kuru viņš paskatītos varētu jautāt - Tev ar viņu kaut kas ir?
12.10.2011 18:44 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es tavā vietā izvairītos no situācijām visiem 3 kopā esot. tiecies ar draudzeni atsevišķi un -no problem :-)
12.10.2011 21:41 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
man ar manu draudzenes džeku ir ļoooooti labas attiecības,no malas pat varētu izskatīties, ka kaut kas tur ir,bet es nu,kā lai pasaka.
ja viņi abi sastrīdas, tad pie manis skrien gan viens,gan otrs, es abus cenšos sabīdīt kopā, tāpēc tas džeks arī ir pateicīgs un ir man arī pieķēries,bet tas ir tikai čomiskums un tā.
es vienmēr par savu draudzeni saku - tu labāku neatradīsi utt. tā kā varbūt tas tikai izskatās.

bet ja draudzeenei viņš tiešām patīk,tad viņa ir maita. jo lai vai kā man patiktu kādas draudzenes džeks,mums ir nerakstīts likums - nekad nesaej kopā ar bijušajiem,tagadējiem vai potenciālajiem draudzenes puišiem. tā vienkārši ir kaut kāda draudzības cieņa.
12.10.2011 23:33 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
čāča - būtu vairāk tādu meiteņu,kā TU! :-)
man arī bijusi situācija,kur manējais pārāk labi saprotas ar družku..kaut gan tā družka mums abiem tāda kā kopīga...kad es pajautāju viņam ,kas un kā, viņš,protmas, cik paredzami ,atbildēja,ka viņa viņam patīk kā draugs,ka ar viņu ir jautri urtt., bet kā meitene galīgi nesaistot. ..bet nu...rodas jautājums par draudzību starp vīriešiem un sievietēm...pat ja viņš viņu negrib,viņa,iespējams,klusībā vēlas būt viņa girlfriend un nocelt viņu..tikai tā pamazām...kaut arī sejā tēlo baigo čomu un lāga draudzeni..
13.10.2011 17:16 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
čāča - būtu vairāk tādu meiteņu,kā TU! :-)
man arī bijusi situācija,kur manējais pārāk labi saprotas ar družku..kaut gan tā družka mums abiem tāda kā kopīga...kad es pajautāju viņam ,kas un kā, viņš,protmas, cik paredzami ,atbildēja,ka viņa viņam patīk kā draugs,ka ar viņu ir jautri urtt., bet kā meitene galīgi nesaistot. ..bet nu...rodas jautājums par draudzību starp vīriešiem un sievietēm...pat ja viņš viņu negrib,viņa,iespējams,klusībā vēlas būt viņa girlfriend un nocelt viņu..tikai tā pamazām...kaut arī sejā tēlo baigo čomu un lāga draudzeni..
13.10.2011 17:16 |

Reitings 131
Sms sūtīšana un man nerādīšana ,izdzēšana tiešām nav nekas nopietns .... (e)
13.10.2011 17:20 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
es arī iesaku kā jau te viena meiteneteica - tiekaties atsevišķi.. velti laiku draugam un tad draudzenei.. netiekaties trijatā.. centies no tā izvairīties..
13.10.2011 17:28 |

Reitings 131
;-) Paldies!Esmu jau nolēmusi tā darīt ,ja nesanāks tad ,man nevaig tādu draudzeni !
13.10.2011 17:33 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Šajā situācijā es parasti esmu tā draudzene. Man abām labākajām draudzenēm pie sāniem vīrieši un abi vienmēr ar mani labi saprotas, daudz runā un visādi citādi mēs ākstamies. Kā arī viņi ir prasījuši man padomu un atbalstu.
Bet man nekad, nekad mūžā nav ienākusi prātā doma ne vienai, ne otrai nocelt puisi.
Ieteikums no manas puses. Pamēģini saprast vai Tava draudzene vienmēr ar visiem Taviem draugiem ir labi sapratusies, vai tikai ar šo?
Jo tikai ar šo, tad iespējams, kaut kas nav kā vajag. Ja ar visiem, tad viņa vienkārši ir draudzīga un viņai būtiski, lai attiecības būtu labas arī ar Taviem vīriešiem.
14.10.2011 13:50 |

Reitings 25
Godīgi,esmu bijusi šādā situācijā,un tāpēc draudzenes vairāk uz mājām nevadāju un mēģinu turēt tālāk no sevis un mīļotā,vai nu kontaktējos ar precētām vai vienkārši aizņemtām pa nopietnam,jo draudzenes ne vienmēr ir tik labas kā izliekas,liekas ka tu viņu pazīsti jau veselu mūžību,bet īstenībā nepazīsti viss...
15.10.2011 22:46 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
hah,tu aprakstīji pilnīgi mani. Es arī esmu no tā meiteņu tipa,ar kuru čaļiem ir par ko pasmieties utt. Bet varu pateikt, tie ir tikai joki un tur noteikti nekā nav. Vienkārši cilvēciska pievilkšanās. Tā kā nedomāju,ka tava draudzene mēģina tev draugu nocelt.
Man tāda pati stituācija,ka draudzene greizsirdīga,jo es ar viņas draugu atrodu vairāk tēmas par ko runāt, bet ja viņš izvēlējās tevi,tad nemaz neuztraucies :-D
15.10.2011 23:15 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Mana pieredze rāda, ka es uzturu -just friends attiecības, bet čalis saceras uz ko vairāk. ( ok, ne draudzeņu puiši, bet tie ar ko es esmu vnk draugi... )
15.10.2011 23:27 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
No pieredzes varu teikt, ka tur noteikti ir kaut kas vairāk. Vienpusēji vai abpusēji- tā cita lieta, bet pēc draudzīguma neizklausās.
Jautāt draugam vai draudzeni ir vairāk nekā stulbi, pazemojoši un absolūti bezjēdzīgi. Jautā vai nejautā, kaunini vai nekaunini, ja tur ir īstas jūtas, tad viņus īpaši nesatrauks, ko domā/jūti tu. Ja gribi noskaidrot, kas patiesībā notiek, ierosini puisim šķirties. Saki, ka iepatikās cits. Pēc reakcijas sapratīsi, vai viņam ar tavu draudzeni, kas ir vai nav. Ja viņš uzstāj, ka negrib šķirties, pasaki, ka tev likās, ka viņam patīk tava draudzene un negribēji jaukties pa vidu. Ja noliedz, tad būsi tikusi pie patiesas atbildes. Ja viņš saka, ok, šķiramies, nu tātad viņiem tur patiešām ir jūtas un tu tik un tā to nekā nevarētu mainīt- agri vai vēlu tāpat saietu šie kopā. Bet vismaz tev būtu ieguvums, ka ar abiem paliktu labas attiecības un varētu turpināt tusēt trijatā.
Bet šīs situācijas atslēga slēpjas tajā apstāklī, ko pati rakstīji- draudzene sāka ar viņu sarakstīties, bet tu pirmā pasteidzies ar viņu saieties. Tur tava kļūda. Nevajag līst pie draudzeņu simpātijām.
Un piekrītu tām, kas saka, ka nevajag trijatā ar draudzeni tusēt.
16.10.2011 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits