Vienkaarshi kaadu,kursh pats maajaas taisa & trenneejaas,nav vajadziiga kaut kaada milziiga pieredze,bet maak to lietu. Liels paldies,jau ieprieksh :-)
Diemžēl neatceros,kā viņu atrast dr.lv,bet man ir telefonnumurs,ko iedot.
Viņa taisa ļoti labi. Vienīgi Rīgā ir nedēļas nogalēs. Ir savas telpas,ar to galdu un viss kā vajag. Gandrīz kā salonā.
Pati pirms pāris dienām taisīju un viņa ņem ļoti simbolisku summu. Parasti kredītkartes lieluma pa 10 ls.
Avril,neuzticos saloniem tik ljoti lai maksaatu taadu naudu par tetoveejumu.
Esmu taisiijusi pie dzheka,kursh vispaar 5o reizi muuzhaa tetoveeja un iznaakums ir lielisks,man visi prasa kuraa salonaa es taisiiju.. Ja cilveeks labi ziimee un vinjam vienkaarshi tas padodas,kapeec nee? Protams,kaut kaada pieredze vajadziiga,bet es iesaaceejiem uzticos vairaak,lai arii cik smiekliigi izklausiitos.
kaut ko saķert tetovējoties ir tik pat reāli kā palikt stāvoklī sēžot uz poda.
pat visdrūmākajās tetovēšanas vietās ir dezinfekcijas līdzekļi un jaunas, sterilas adatas :-)
bored - man jau tomēr liekas, ka pat tajās viss drūmākajās vietās , tāpat kā smalkajos salonos viss ir atkarīgs no meistara godaprāta.
kad man taisija, manā klātbūtnē mainija adatas un visu dezinficēja.
Bored - nu nu.
Kaut kad pasen viena zurnala lasiju interviju ar vienu iesaceju tetovetaju, kurs to visu dara majas. Nu ta smuki viss uzrakstits, ar visam bildem - calis vesa miera nemas un tetove bez cimdiem. :-|
Es varētu aiziet matus nogriezt pie meitenes,kas mājās strādā.Ja būs garām-nekas,mati ataugs.Taču,lai nu ko,bet tetovējumu-tikai pie meistara salonā(nav jau uzreiz jāskrien pie kkāda,kas bez maz 100Ls prasa par mazu zīmējumu).Neriskētu ar kkādiem kaktiniekiem.
Vnk tīri tā apdomāšanai-varbūt pakrāj mazliet naudiņu,pačeko salonus,to cenas un labāk tā...
Taču,tava izvēle,protams :)
un jā. kāda jēga mēģināt ekonomēt un pie kaut kādiem amatieriem, kur jautājums vēl vai strādā ar seriliem materiāliem, iet mājās taisīt!
arī salonā mazu zīmējumu uztaisīs pa 15ls, un sirds būs mierīga.
lai nu ko, bet ekonomē uz kaut ko citu, nevis riskē ar savu veselību!