Sveikas!
Man šodien brīvdiena. Biju trakajās dienās, ak mans Dievs. Tik daudz tautas. Jēziņ.
Paldies Dievam, esmu salabusi ar draugu, bet šonedēļ, laikam, vairāk neredzēšu viņu, jo viņa omes māsa nomira un viņš dodas uz dzimto pusi. Bet nekas, tas ir saprotams.
Jāpievāc māja, jo esmu saēdusies Napoleonu. :-D
2 dienas nebiju darbā, šodien kā piesēdos visiem darbiem, tā tik 2 pīppauzēs biju ,kad jau bija 14:20. Aizgāju pusdienās, atnācu atpakaļ - skatos jau pus4. Tik ātri man sen diena nav paskrējusi! :D
Atkal esmu saķērusi vēdera vīrusu,vispār šogad slimoju vairāk nekā visus gadus kopā ņemot.
Rokos internetā,ja paveiksies, tad šovakar uzcepšu recenziju un varēšu pagulēt. Šonakt gulēju tikai 5h, jo tik daudz jādara. Nopietni jāpiedomā pie laika plānošanas,citādi rodas papildus stress un tas noved pie kārtējām veselības problēmām. :-|
Kāda ir taisījusi soļanku jau to gatavo burkā? :D man sliņķis iemeties un negribu piepūlēt sevi, tādēļ domāju mož šito varētu nopirkt un pa fikso uztaisīt.
A es šovakar rīšu lašmaizes, no viņām rodas atkarība. :-D
Man šodien visu dienu nav priekšnieces, prieks kur Tu rodies, varētu biežāk citiem kolēģiem būt jubilejas, lai šī sadzeras un uz darbu nenāk kā šodien :-D :-D :-D
Jollya, man arī pirms mr krūtis kļūst sāpīgākas, bet nav tik traki. Varu teikt, viņas tādas mēreni jūtīgas. :-D Ir bijis gadījums, kad krūtis arī karstas paliek. :-O Tas gan bija neparasti.
Jollya, laimīgā, ka Tev jau apkure, es ar gribu :-D Tik dzīvokļa rēķinu mēneša beigās gan negribu :-D :-D :-D
O, lašmaizītes (l)Es gribu mājās pie lašmaizēm :-D
Soulette tas jau atkarīgs no kāda tev mājās apkure, Rīgas siltums vai mājai savs apkures katls... Bet principā vajag slēgt obligāti apkuri, ja trīs dienas gaisa temperatūra nav lielāka par +8 grādiem ārā ;) Tā, ka Tev drīz noteikti slēgs klāt :-P
MVK :D man tas pats, es šodien zvanu draugam un laimīga stāstu, ka apkure pieslēgta, a tas škrobojas, ka būs jāmaksā tagad daudz :-D