man nav bijis gadījums tāds, ka pati redzu, bet tas viss saistīts ar klasesbiedreni. viņai istabā ir kkāds poltergeists vai kkas tml, jo tur pirms pāris gadiem pakārās viens no cilvēkiem, kas tur dzīvoja. un tieši tajā istabā, kura ir manas draudzenes istaba šobrīd.
un tad nu vienu nakti viņa vienkārši guļ un viņu paņem aiz kakla, reāli spiež, taka žņaudz. viņa skatās, neko neredz, bet ne pabļaut var, ne pakustēties. sāka raudāt tajā naktī un (nav ticīgā),bet sāka lūgt Dievu, lai izdzīvotu, jo viņai šķita, ka viņa lēnām mirst. šādi tas notika vairākas naktis (nebij pēc kārtas), bet vnk katrā notika kas cits. tad nu es jau pati manīju, ka šī uz skolu nāk tāda nekāda, piepampušām acīm, neizgulējusies. jautāju, kas noticis. viņa man visu pastāstīja!!! izrādās, ka tas jau slēpjās ģimenes saknēs, ka viņai vienīgajai šitādas lietas nav bijušas. tad viņa ar vienu no brāļiem izdomāja , ka sauks mācītāju, lai nosvēta māju. māju nosvētīja, palika mierīgāk, bet ne jau pavisam. nekas nebeidzās, ik pa laikam kkas vēl notiek. viņa saka, ka ir jau pieradusi pie tā :O sākumā neviens netciēja, nebija ar ko izrunāties , tad es pati vienkārši nolēmu ar viņu parunāt, jo tas bija diezgan nelāgs skats, viņa gulēja kādas 2-3 stundas tajās naktīs, kad tas notika. :|