meitenes skorpioni -atsaucities:)

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010

Esmu pēc horoskopa skorpions :-D gribēju dzirdēt no tām, kurām vēl ir šis horoskops -kādas esat pēc rakstura? (ietekmējos no horoskopu tēmām :-D ja kādu aizkaitināju -piedodiet)

Es esmu mīļa, bet ļaunatminīga,neaizmirstu pāridarījumus, turu solījumus un esmu ļoti greizsirdīga. bet par skorpioniem vispār saka, ka tā esot viena traka horoskopa zīme :-D

11.10.2011 21:24 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Iespējams ka JĀ!!! :-D
12.10.2011 17:57 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Ar mani ir ļoti grūti. Uzreiz saku.

Dzimusi pašā skorpiona epicentrā.

Esmu ĻOTI greizsirdīga, bez tā laikam neiztikt.

Mani piesaista vientuļi, dīvaini cilvēki.

Es neesmu ļaunatminīga.

BIEŽI kavēju un pārsvarā visur skrienu un visu atlieku uz pēdējo brīdi.

Radoša dvēsele jau no dzimšanas.

Īpatnēja humorizjūta.

Nespēju atteikt un pateikt nē.

Liels gribasspēks, ja kaut ko tiešām gribu. Vajag iedvesmu, lai kaut ko darītu.

Labi strādā intuīcija. Jūtu cita garastāvokli

Vienpate.

Jūtīga, ļoti emocionāla, garastāvokļa cilvēks.
10.01.2012 23:55 |

Reitings 395
Starpcitu, māku piekāpties un atdzīt savas kļūdas, ja jūtu, ka vajag.

Nestrīdos ar cilvēkiem, ja 1. zinu, ka nav jēgas 2. nevēlos negācijas
11.01.2012 00:05 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es neesmu skorpions, bet vairāk par horoskopiem ticu socionikas psiholoģiskajiem tipiem, tur tiešām mēms var palikt, kā sakrīt, it īpaši pēc grāmatas. |-)
11.01.2012 00:11 |

Reitings 66
Reģ: 01.11.2010
Ar mani ir tā, ka viegli aizsvilstos, bet tik pat ātri arī nomierinos. savu viedokli parasti aizstāvu līdz pēdējam, svarīgi, lai viss noteiktu taisnīgi, bet tā reti, kad notiek :D Uz satikšanos gandrīz vienmēr ierodos laicīgi vai ātrāk, kavēju tika šad, tad lekcijas, bet pat tad jūtos neērti. Interesē viss mistiskais, ezotērika u.c. Greizsirdīga esmu, bet to neizrādu.
Ar draudzenēm pārāk intīmas tēmas nepatīk pārspriest, drīzāk pafilozofēt par dzīvi.
11.01.2012 00:13 |

Reitings 395
Un man ļooti piesaista skorpioni. Un man patīk šī diskusija.
Negribu nevienu aizvainot, bet, lasot citu zodiaka zīmju diskusijas (nerādīšu ar pirkstiem), man rodas sajūta, ka vienīgie cilvēki, kuros spēju klausīties, ir skorpioni. :D
11.01.2012 00:15 |

Reitings 395
Manuprāt, zodiaka zīme, kura visvairāk interesējas par mistiku, ezotēriku, astroloģiju, esam mēs. :D
Diez kāpēc?!
11.01.2012 00:19 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Arī esmu skorpions.
Pārlasot, kā te meitenes sevi raksturojušas, lielākās paralēles sev laikam savilku ar hildas raksturojumu, tikai varu piemetināt, ka esmu pedantisma kalngals - pārdzīvošu pat, ja trauki nebūs sakārtoti pēc izmēriem! :-D
Arī greizsirdīga, jā..
Runājot par to ļaunatminību, nevarētu sacīt, ka atriebjos, kaut gan tā bija agrāk, taču esmu centusies to mainīt. Varētu teikt, ka vienkārši, ja cilvēks man, kaut ko ir nodarījies, tad viņš automātiski izslēdzas no `mana loka`. Pat ja vēlāk, kāda draudzība turpinās, visu mūžu atcerēšos, ko tas cilvēks man izdarījis/ pārmetis, vai kā tml.
Esmu diezgan liela filozofiķe, kurai, protams, patīk diskutēt arī par mistikas tēmu. :-) Patīk visus komandēt un pierādīt savu taisnību, tomēr, esmu iemācījusies piekāpties. Būtībā mans raksturs ir tāds, pie, kura nemitīgi strādāju. Agrāk es biju vienkārši briesmīga :-D Jau no laika gala ģimenē visi sacījuši, lai skatos, ka tik pati sev "neiedzeļu", un jā, runājot par dusmām un negatīvo garastāvokli - ja tāds ir - tad visi to jūt. Tas man šķiet, pats interesantākais, jo principā, ja es esmu noskaņota negatīvi, acumirklī, arī mājiniekiem nošļūk garastāvoklis, un, protams, kuram gan citam tiek pārmests kā man:-D Vispār skorpioni ir spēcīgas un ļot vētrainas dabas cilvēki. Uh! :-)
11.01.2012 04:19 |

Reitings 35
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, skorpiones (l)
Es arī esmu šajā zīmē dzimusi, bija interesanti palasīt par jūsu īpašībām/īpatnībām.

Tātad par sevi: Esmu ļaunatminīga, tas bieži man traucē dzīvot, un nesaprotu, kā citi var spēt uzreiz normālu uzvesties un tālāk draudzēties, ja man ko nodarīs, pateiks, vai dziļi aizvainos, dusmošos ilgi, piedošu, bet atcerēšos man, liekas, ka mūžīgi :-D
Nepatīk kavēt un vēl vairāk riebjas, ja citi kavē.
Esmu ļoti cītīga, uzņēmīga, ar lielu atbildības sajūtu jau no bērnu kājas. Pedante neesmu, bet kārtību tomēr mīlu.
Ļoti emocionāla esmu, varu vienu brīdi dusmoties, citu jau raudāt :-D
Īsti draugi man nav daudz, taču tie iegūti laika gaitā, ilgi viņus pārbaudot, jo neatklājos visiem, tāpat kā arī neuzticos visiem 100%.
Varu būt ļoti riebīga, bet citu brīdi atkal ļoooti mīļa, pret visiem laba. Viss atkarīgs no garastāvokļa :-)
Draugs saka, ka esmu ļoti spītīga, pašai tā neliekas (s) Nepatīk piekāpties, vienmēr cīnīšos par savu taisnību.. ja tomēr nav taisnība, tad atzīšu, bet ļoti negribīgi :-D

Man nav neviena draudzene skorpions, žēl, gribētos ar tādu pakomunicēt, no malas paskatīties uz šādiem cilvēkiem.
Man jau liekas, ka raksturs skorpioniem tiešām smags, vismaz, spriežu pēc sevis..
11.01.2012 12:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits