Arī esmu skorpions.
Pārlasot, kā te meitenes sevi raksturojušas, lielākās paralēles sev laikam savilku ar hildas raksturojumu, tikai varu piemetināt, ka esmu pedantisma kalngals - pārdzīvošu pat, ja trauki nebūs sakārtoti pēc izmēriem! :-D
Arī greizsirdīga, jā..
Runājot par to ļaunatminību, nevarētu sacīt, ka atriebjos, kaut gan tā bija agrāk, taču esmu centusies to mainīt. Varētu teikt, ka vienkārši, ja cilvēks man, kaut ko ir nodarījies, tad viņš automātiski izslēdzas no `mana loka`. Pat ja vēlāk, kāda draudzība turpinās, visu mūžu atcerēšos, ko tas cilvēks man izdarījis/ pārmetis, vai kā tml.
Esmu diezgan liela filozofiķe, kurai, protams, patīk diskutēt arī par mistikas tēmu. :-) Patīk visus komandēt un pierādīt savu taisnību, tomēr, esmu iemācījusies piekāpties. Būtībā mans raksturs ir tāds, pie, kura nemitīgi strādāju. Agrāk es biju vienkārši briesmīga :-D Jau no laika gala ģimenē visi sacījuši, lai skatos, ka tik pati sev "neiedzeļu", un jā, runājot par dusmām un negatīvo garastāvokli - ja tāds ir - tad visi to jūt. Tas man šķiet, pats interesantākais, jo principā, ja es esmu noskaņota negatīvi, acumirklī, arī mājiniekiem nošļūk garastāvoklis, un, protams, kuram gan citam tiek pārmests kā man:-D Vispār skorpioni ir spēcīgas un ļot vētrainas dabas cilvēki. Uh! :-)