Bērni , bērni...

Reitings 131
Reģ: 30.09.2011

Čau meitenes! :-)

Tām kurām mazie ir ,būs vai tikai domā par tiem ... :-)

Pastāstiet kā Jūs plānojāt ?,neplānojāt? nju kā Jums tā iznāca ?ka palikāt stāvoklī .(l) (s) :-)

:-)

Ps, pašai i nemaz negribas bērnus :-D

Esmu egoiste :-)

11.10.2011 16:36 |

10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
es gribu bērnus, bet ne tagad. neuzskatu, ka esmu tam morāli un lielākoties finansiāli gatava. kā arī joprojām neesmu izpratusi sava puiša nostāju šajā jautājumā.
zinu arī to, ka gribu, lai bērnam ir kārtīgs tēvs, jo pati uzaugu bez tēva- viņš nomira, kā arī vecāki dzīvoja šķirti. vēlos, lai bērnam ir arī tēva mīlestība un vīrieša piemērs, saskare ar viņiem.
11.10.2011 18:14 |

Reitings 15092
Nu šajā diskusijā mans jauagrāk izteiktais viedoklis par Jūrmalnieku tikai apstiprinās!
Un kā ar tām sievietēm, kurām nav bērnu, jo viņas tos vienkārši nevēlas?? Viņas automātiski Tavās acīs ir zemākas par zāli,ja? Sviests...

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
KATTE - tu nesaproti domu gajienu, te neiet runa, vai pašlaik grib vai ne, bet vispar par to, ka negrib nekad, jo svarīgāk ir tusiņi.

Tavs "kāmēr man nebūs vismaz minimuma, tikmēr es bērnu negribu un punkts!" ir ļoti labs un atbalstāms viedoklis, tu taču neraksti, ka nekad negribi, jo esi egoiste, tu raksti, ka PAGAIDĀM nē, jo jasakarto viss dzīvē - tas ir apsveicami. Es runaju pavisam par citu kategoriju meitenem!

Reitings 535
mātēm un tēviem nesaprast ko tad ,kas tad mēs savādāki ,domājiet ka mums nav vēlmju un negribās mieru no visa un citreiz nedomāt par saviem mīļajiem visu laiku ,bet kaut dienu veltīt tikai sev gribās un tai pašā laikā es ne pret ko nemainītu to nemieru ko rada bērni mājās viņu bērnudārza uzvedumus kur maz cilvēciņš mammai cenšas noskaitīt dzejolīti vai to kā viņš iet uz skolu pirmo reizi un kā viņam izkrīt pirmais zobiņš un kā uzrodas jau draudzenes utt
Jums varbūt nesaprast mūs mammas un tētus kuri mīl savus bērnus un dalās ar savu mīlestību ar citiem un nevis domā tik par sevi

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es arī negribu bērnus, vismaz tagad ne. Varbūt pēc kārtējās piecgades domāšu savādāk.

Un es pagaidām arī domāju, ka nebarošu ar krūti. Bet nevis tādēļ, ka "gribētu laupīt savam bērnam veselību", bet tādēļ, ka man tas liekas patiešām pretīgi. Un es neko tur nevaru padarīt. Nedomāju, ka tādas emocijas ir jānodod bērnam.

Un par figūru runājot, izstaipītai ādai nekādi vingrojumi nelīdz, nevajag te bļaut. Pēc dzemdībām dažām sievietēm ķermenis paliek vienkārši drausmīgs. http://ej.uz/shmr Šādu vēderu var tikai ar plastisko operāciju izlabot. Es jau saprotu, ka bērns ir brīnišķīgi, bet ne jau visi var atļauties plastiskās operācijas. Un es, piemēram, ar šādu vēderu dzīvot negribētu. Droši vien raudātu katru dienu.

Jūrmalniek- diez cik gudrs tu neesi, ja uzskati, ka subjektīva viedokļa uzspiešana un citu nozākāšana ir normāla. Katrā gadījumā šādus histēriskus vīriešus, kuri kliedz, ka bērni ir svarīgākais dzīvē, es augstu nevērtēju. Tev varbūt viņi ir svarīgākais, bet cilvēkiem, kuriem bērnu nav tā nešķiet. Tik sekli apsaukāt sievietes, kuras nevēlas bērnus ir patiesi neglīti. Nāks laiks un iespējams viņi mainīs viedokli, bet katrā gadījumā tas nedod tev tiesības izteikt savu viedokli tik kategoriski.
11.10.2011 18:15 |

Reitings 699
koshlene - es viedokli neuzspiezhu nevienam - es izsaku savas domas un runāju pretī, ja man uzd--rš par to, ka es domaju savadāk par viņām.
11.10.2011 18:18 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Jūrmalniek, tā atbilde nebija Tev, bet rossei! :-)
11.10.2011 18:19 |

Reitings 535
man kad piedzima pirmais bērns biju precēta sieviete ar savu privāto dzīves vietu un izglītību un ar iztikas minimumu ,bet tas tevi nenodrošina ka neaudzināsi vēlāk viena bērnu ,man ar nebija sapnis audzināt vienai bērnus citreiz ir ļoti grūti necik finansiāli cik morāli ,bet tagad man ir 33 gadi un ir mīļotais kas mīl mani un manus bērnus un pat ja es negribēšu viņam dāvāt kopēju bērnu būs tāpat ar mani
es nepārmetu ka tusējas un ka veido karjeru es to atbalstu ,bet to visu var arī darīt kad tev ir bērns zinu no pieredzes
11.10.2011 18:21 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
jā, rosse,mēs domājam TIKAI par sevi,jo, izņemot bērnus,neviens cits cilvēks pasaulē nav domu vērts!!!

ai, nu šitā diskusija ir pilnīgi bezjēdzīga, jo katram savs!tāpat te neviens nevienu nepārliecinās mainīt viedokli!
11.10.2011 18:21 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Jūrmalniek, kad pats iznēsāsi un piedzemdēsi bērnu, tad varēsi bļaut pa pasauli, cik tas ir lieliski un, kā kaut ko tādu var negribēt.
11.10.2011 18:22 |

Reitings 4718
Gribu un pat ļoti gribu bērnu/bērnus. Ja visi apstākļi atļautu būtu man jau tagad gan jau ka bēbis, bet tā kā vēl nedaudz jāpaciešās, tad arī ir jāpaciešās. Bet gaidu ātrāk to mirkli, kad būšu mamma. :-)
11.10.2011 18:23 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Nav no ta, ka berns dzemdets, tada apokalipse, drusku lielaks gan paliek, bet ne jau tik tragiski. Koshlene sabiedeeta paaraak.
11.10.2011 18:23 |

Reitings 699
"Jūrmalniek, kad pats iznēsāsi un piedzemdēsi bērnu, tad varēsi bļaut pa pasauli, cik tas ir lieliski un, kā kaut ko tādu var negribēt."

Un cik tu bērnus esi iznēsājusi un piedzemdējusi?
11.10.2011 18:26 |

Reitings 535
nu jūs tak te visas lielāko tiess skraidiet pa fitnes klubiem man nekāds vēders izstaipīts nebija un nav pat tagad vaig vēder presi jau tagad taisīt lai dzemdējot bērniņu muskuļi var viņu noturēt un strijas rodas jūsu ādas īpatnības dēļ jo viņa nav tik elastīga vai ir ļoti plāna rodas strijas,bet ir ar kremi kurus var lietot lai mazinātu viņas ,tagad jau jūs ar lietojat dažādu kosmētiku lai izskatītos skaistas
pēc pieredzes saku man bija klases biedrene kura ar tāpat kā jūs kliedzāt nekādus bērnus fuj ciest nevaru ,a tagad ir 2 bērnu māmiņa un foršāku mamuci neesu redzējusi ,domas ar laiku mainās ,bet nekad nesaki nekad :-D
11.10.2011 18:27 |

Reitings 535
es savu viedokli neuzspiežu tik izsaku savas domas un kā ir man padalos un viss katrs rīkojas kā viņš grib :-)
11.10.2011 18:29 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
[trans]Es vienmēr ārdos, ka vīrieši sāk kaut ko par bērniem un dzemdībām bubināt, pretīgie liekuļi. Da kaut 14 dzemdībās asistējuši, man vienalga. Tā pat nav viņu darīšana. Un ja vēl moralizēt sāk tāds pajoliņš kā Jūrmalnieks... Viens gailis vistu barā gozējas un izbauda mulķīšu interesi.

Ļoti ceru, ka grūtniecību nepieredzēšu, audzināt gan varētu. Ir daudz bērnu bez ģimenes un es labprāt to mainītu.
11.10.2011 18:30 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Nu jā, cik cilvēku, tik viedokļu...
Bet vienu gan varu pateikt, ka lai ko arī jūs visas bērnu negribētājas teiktu, jūs nekad nezinat, kas ar jums notiks nākotnē.
Es vienmēr esmu gribējusi bērnus un agrāk biju traka tusētāja, man patika tā brīvība!
Bet tagad es skatos uz savu mazo dēliņu un sakiet ko gribat, bet tā ir LAIME! Es nemainītu šo laiku ne pret ko.
Protams, es jau nesaku, ka visas tagad sāciet taisīt bērnus un būsim krutās mājsaimnieces :D bet tādas lietas kā nokarājušās krūtis, figūra un brīvais laiks liek nedaudz pasmīnēt!
Visu var dzīvē paspēt un arī figūru var atgriezt tādu kā bija!
Es paliku stāvoklī daļēji plānoti, man bija 20 gadi.
Protams, mana dzīve ir kardināli mainijusies un viss dienas ritms ir pakārtots mana bērna vajadzībam, bet es paspēju gan aiziet uz kādu labu pasākumu, apmeklēt frizieri, pabūt ar draugiem. Nekas jau TĀDS dzīvē nemainās, pievienojas klāt vel viens cilvēciņš par kuru rūpēties, mīlēt un gādāt, lai viņa nākotne būtu nodrošināta ar visu vajadzīgo!
Un es arī atbalstu daļēji tās, kuras saka, ka bērnus negrib egoisma dēļ, jo būt mātei ir smags un atbildīgs darbs, un ja cilvēks tam nav gatavs, tad nevajag bojāt dzīvi otram!
Es zinu kā tas ir, kad tusiņi un brīvība un citas lietas vilina un tagad es zinu arī to kā tas ir būt 24/7 atbildīgai par otru cilvēku. Tāpēc nevajag strīdēties KĀPĒC citi grib vai negrib bērnus, tie kuriem to nav nesapratīs nekad līdz galam tos, kuriem bērni ir!
11.10.2011 18:30 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Nu redzi, es to fiziski spēju un šī tēma uz mani attiecas. Un tā kā es zinu, kas man tā visa rezultātā var būt, man ir tiesības izvēlēties. Turklāt, ja esi pamanījis, es nenosodu nevienu izvēli, atšķirībā no tevis. Tu, savukārt, dzemdēt nevari un visas problēmas, kas grūtniecības/dzemdību laikā rodas, uz tevi nekad neattieksies, tāpēc tu tagad tik kategoriski vari te klaigāt. Ja pašam būtu draudi sev priekšā nēsāt sazin cik kg, iegūt izstaipītu ādu, strijas, nokarājušās krūtis, slimot ar hemoroīdiem un citām kaitēm, nezin cik stundas mocīties sāpēs u.c. labumi, tad tu tik kategorisks nebūtu.
11.10.2011 18:32 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Ā, un maza piebilde Jūrmalniekam..
Man prieks, ka vīriešu kārtas pārstāvis priecājas par bērniem un mīl tos, bet nevajag daudz kladzināt par to, kāpēc sievietes grib vai negrib dzemdēt!
Kad mans draugs ko ieminās par visu šo grūtniecības laiku un dzemdībām, man gribas viņam uzšaut kārtīgi, jo tas nekas, ka vecis ir tas lielais pelnītājs utt., vecis NEKAD nezinās kā tas ir sievietei. Un es nerunāju par krūtīm, vēderu vai nemazgātiem matiem! Tāpēc sievietes un vīrieši ir atšķirīgi un vecis NEKAD neizturētu to visu, ne grūtniecību, ne dzemdības, takā nav ko piesieties un gudri sprēgāt!
11.10.2011 18:37 |

Reitings 699
Nikolette, nu tu jau nosauci visu slimību buķeti - tik traki jau ir reti gadījumi, manai sievai neka no ta visa nav un manai mammai arī nekā tamlīdzīga. Un šeit nebija jautajums, par dzemdībām un figūru u.t.t. te skaidri un gaiši bija prasīts - Vai vēlas vai nevēlas bērnus.

Ja kada uzraksta, es nevēlos, jo bail no strijam, hemoroidiem un vēl sazin kadām slimībām, bet bērniņu gribētu, tas ir ok atbilde.

Ja uzraksta, pagaidām nav naudas, bet bērniņu gribetu - ok atbilde!

Ja uzraksta, kamēr nav mīļotā, kuram varu uzticēties, tikmēr nekādu bērnu, bet bērniņu gribētu - ok atbilde.

Ja uzraksta, pagaidām jūtos par jaunu bērnam, bet kadreiz noteikti bērniņu gribesu - ok atbilde.

Bet ja uzraksta - negribu bērniņu, jo esmu egoiste un gribu tikai baudīt dzīvi un nekad bērniņu arī negribēšu - vot šī atbilde mani šokēja. Par šo es arī cepos, diemžēl daudzas uzreiz man brūk viršu, vai nu domā tā pat, ka ir egoiste vai arī vienkārši neizprot manu domu līdz galam.

Ja pec šī izlasīta vēl nav skaidra mana nostāja līdz galam, vai arī tu jūties egoiste un nekad nevēlies bērniņu, jo tas asociējas tikai un vienīgi ar negulētām naktīm un pamperiem netīriem, tad palūgšu netraucēt mani!
11.10.2011 18:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits