mhm, man jau arī tālu jākratās līdz Alfai...tāpēc ceru, ka nesanāks, ka ceļā pavadu vairāk laika nekā, esot tur. (t)
Abalone, Tu nopietni? Cik tad tā piere krunkaina? :-D Nu, es it kā vispār pārvaldu 3 foto pārveidošanas programmas, bet, ja Tu gribi 90gadīga cilvēka pieri iztaisnot, tad nez, vai varēšu. :-D :-D :-D
darbā jābūt tikai pus2os, tā kā lēnā garā dzeru tēju.
klau, vakar mani nedaudz satrauca.. bet par šo tēmu neko daudz nezinu, tādēļ, lūdzu, zinošās apgaismot mani.
draugs pa ilgiem laikiem bija pie ārsta, uztaisīja pilnu asins ainu un uzzināja,ka viņam negatīva asinsgrupa (kkāda A 2. neg. or smth)
savukārt, man ir 0 poz.
kā tas ietekmē grūtniecību un vispār bērnu? esmu dzirdējusi,ka tas var beigties diezgan traki, bet neko konkrētu..
Labrīt! Līdz 2:30 naktī nespēju aizmigt, jo tik stipri lija lietus un sitās pret palodzi, ka tā skaņa neļāva man gulēt.
Pašlaik brokastoju un tad jau būs jābrauc uz lekcijām. Nekas īpaši interesants man šodien nav paredzēts. Vēl joprojām gaidu, kad pieslēgs apkuri, es salst :-/
Labrīt! Sveiciens ņam ņam vārda dienā! (l) - redz, par godu tev uzspīdējusi saulīte. :)
Man neeenormāli sāp ikri, naktī būšu spārdījusies :D Dikti labi, ka lekcijas tikai 11:30 sākas, vismaz ir laiciņš cosmo pasēdēt :D
ir doma vilkt gumijniekus kājās, tas nebūs tizli? :D
Ņamsim milzīga virtuālā torte no manis svētkos (l)
Tagad, kamēr dzeru kafiju pasēžu pie datora, palasu, kā katrai nakts/rīts pagājis, izžāvēšu matus un došos darīšanās :) vēlāk nezinu, nav ne jausmas, varbūt darbs :)
dream-liquid - problēmas grūtniecībai var rasties, ja SIEVIETEI ir negatīvā asins grupa (jo tad, gadījumos, kad bērnam ir pozitīvā asins grupa, mātes asinis var sākt izstrādāt antivielas, kas bērnu nogalina!)! Vīrieša asins grupas rēzusam šajā gadījumā nav nozīmes!!! Ja Tev ir pozitīvā, tad vari nestresot!!! :)
ō, sunce, paldies par info :) tagad sapratu. :)
ah,mēs jau tāpat tuvāko mēešu laikā neko neplānojam :D bet nu tāpat gribējās uzziāt un nomieriāt sevi :P