Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

nedrošība un tamlīdzīgi traucēkļi

 
10 gadi
Reitings 212
Reģ: 24.07.2011

Sveikas, meitenes.

Kā jau laikam nojaušat, runa būs par kādu manu īpašību, kas diemžēl visvairāk mēdz izpausties gultā, tādējādi traucējot dažādot un paspilgtināt seksuālo dzīvi. Lieta tāda - neteiktu, ka esmu īpaši pieredzējusi (varbūt arī tas traucē, vienmēr bail, ka kaut ko nemācēšu, kaut kas nesanāks, kā vajag), ir bijis viens partneris, joprojām tas pats, esmu viņu iepazinusi, šķiet, ka gultā mums sader (cik nu vispār varu ko spriest!), un lieta tāda: viņš ir daudz pieredzējušāks par mani, protams, piecieš šādas tādas manas nemākulības, utt., bet jau jūtu, ka seksuāli viņu īsti nespēju apmierināt, un vaina ir manī un manos, laikam jau jāsaka, kompleksos. Manā galvā rosinājušās ir visdažādākās fantāzijas bet vienmēr kautrība un nedrošība gultā traucē izmantot kaut vienu no tām. Seksu gribās bieži, bet.. Esmu seksuāli pievilcīga, bet, kad esmu iekvēlinājusi vīrieti un esam tikuši līdz gultai, es pēkšņi pārvēršos pelēkā pelē.. kaut kā kauns tur tā skaļāk pavaidēt (kaut gan pat gribētos, jo tiešām jūtos labi..vispār smieklīgi!), kauns paglāstīt arī sevi, kaut zinu, ka tā varbūt bauda būtu lielāka mums abiem (cik zināms, vīrieši dievina, kad sieviete seksa laikā paralēli"nodarbojas" arī ar sevi, utt.) nu kauns un nedrošība, īsi sakot, visā manā seksuālajā dzīvē. KĀ lai no tā tiek vaļā? Kā lai tā pa īstam atbrīvojas? Jo process patīk, bet no manas puses tas ir pavisam pelēks, un, ja es būtu vīriets, droši vien tādu pelīti kā es būtu pametis. Vai vismaz mēģinājis neveiksmīgi viņu kaut kā atraisīt...

10.10.2011 02:22 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Nesteidzies - jo ilgāks laiks paies, jo brīvāk ar viņu jutīsies un varēsi atraisīties. Kāda glāze vīna parasti palīdz. Vajag noskaņoties arī ikdienā - palīdzi sev saprast, ka esi seksuāla sieviete. Valkā seksīgu veļu, kaut vai zeķturus ikdienā ar garajām zeķēm - ne vīrietim, bet sev par prieku. Noskaties kādu erotisku filmu, uzdrošinies samīļot sevi spoguļa priekšā un redzēsi cik lieliska tu esi - tad arī varēsi ļauties vīrietim.
10.10.2011 02:29 |
 
Reitings 125
Reģ: 11.08.2011
Pazīstama situācija!Man bija ļoti,ļoti līdzīgi-likās,kā bez maz vispār es varēšu ar sexu nodarboties,ka kauns puiša priekšā izģērbties,nerunāsim nemaz par pieskaršanos sev vai kailam puisim,kur nu vēl vispār būt viņam augšā utt.Tagad rakstot-pašai drusku smiekli sanāca! :-) Bet tad viss kaut kā aizgāja,jo galvenais ir-blakus saprotošs puisis!!!Viņš tiešām spēj iedrošināt,palīdzēt tam visam tikt pāri (rakstot šo visu tieši atceros vienu spilgtu notikumu kopā ar puisi,bija tik patīkami!)Visam vajag laiku un vajag apzināties,cik pati esi forša un iekārojama!Ja jau puisis ir ar Tevi kopā,tad jau vien viņa acīs esi nozīmīga,sexīga,tikai pašai vajag atbrīvoties!Man pašai pagāja laiciņš,kamēr vispār sexa laikā varēju kādu skaņu izdvest (neteikšu,ka arī tagad viss sanāk,bet pilnveidojos!) :-)
10.10.2011 02:37 |
 
Reitings 200
Reģ: 28.09.2011
Pilnīgi tevi saprotu, bet mēģinu ar to cīnīties... Tikai stulbākais tas, ka pēc vīna vai šampja glāzes tas sanāk labāk, bet bez.. tāds stīvums... :-/
Bet nu tā sava ego pacelšanai varu teikt, ka nu jau sanāk daudz labāk nekā agrāk.. Kādreiz vispār bija čau, bet nu jau pati varu uzprasīties uz seksu un draugs par to tikai priecājās!
Saņemies, galante, tu to vari!!! ;-)
10.10.2011 11:47 |
 
Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Vajag ilgāku priekšspēli, vajag uzkurinaties līdz tadam stavoklim, kad viss ir pie vienas vietas, gribas tikai, rupji runajot, dabūt viņu sevī. Tad vajadzētu būt out of control un visam jasanak. Ieprieks kaut kad rakstīju - paskaties tēmas par orgasmiem u.t.t.
11.10.2011 02:21 |
 
Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
alkohols labi paliidz, :-D bet cik tad var izliidzeties ar to ,kaut kad jau arii skaidraa vajadzes sanjemties :-D
11.10.2011 20:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)