Sveikas, meitenes. Tā nu ilgi te maļos, visu turu iekšā un nevienam nestāsu. Tieši šovakar nu viss ir pilns un gribās beidzot izklāstīt.
Droši vien mana sāpe nav tik traka, kā citām, bet... es nezinu, gribās uzrakstīt.
Patlaban mācos vidusskolā. Es nezinu, par ko gribu kļūt, par ko strādāt, bet zinu tikai vienu- Latvijā pavisam noteikti negribu palikt. Iespējams, ka man vienkārši šķiet, ka zāle citur zaļāka un debesis zilākas, bet es saprotu, ka es šeit nepadzīvošu-ne pilsētā, ne laukos.
Meklēju iespējas, lai jau tagad varētu mēģināt izsisties kaut kur citur. Apskatīju skolēnu apmaiņas programmas, bet diemžēl nevaru atļauties maksāt ~5000 mācībām vienam gadam. Vai kāda bijusi kādā apmaiņas programmā? Kā nokļuvāt? Kā bija?
Noteikti zinu, ka pēc vidusskolas pabeigšanas 1 gadu ņemšu brīvprātīgo darbu. Un jautājums tāds pats- kā tikāt, kā bija.
Kāpēc pārcēlāties citur? Ļoti forši būtu, ja Emanuelle lasītu (cik saprotu, tad viņa dzīvo ASV), tad kāpēc aizbrauci uz ASV? Kā uzsāki dzīvi tur?
Var jau būt, ka vienkārši esmu naiva meitene un dzīve mani salauzīs, bet tik sāpīgi domāt, ka dzīvi dzīvošu ne tā, kā vēlos.