Pirms nepilna gada šajā pašā diskusijā jautāju citu meiteņu atsauksmes par kursiem, tagad varu padalīties ar savu pieredzi. :)
Apmeklēju bioloģijas kursus reizi nedēļā. Noteikti iesaku! Viss, protams, ir atkarīgs no cilvēka paša - kā ņem pretī sniegto informāciju, vai spēj arī patstāvīgi mācīties. Kursu laikā novēroju dažus indivīdus, kas atnākuši tikai, lai blenztu savos mobilajos telefonos. Nesaprotu - priekš kam?? Domāju, ka viņiem tāpat kā man mērķis bija iegūt/nostiprināt zināšanas, lai pēc iespējas labāk uzrakstītu eksāmenu. Kāpēc samaksāt naudu un tērēt savu laiku, ja negribas papūlēties savā labā? Var arī iztikt ar pašmācību, bet tad nu gan jābūt ļoti motivētam, pacietīgam cilvēkam, un jāmāk plānot laiku. Es to nespētu :D Turklāt kursos pasniedzējas paskaidrojumi, attēli, video u.c. vizuālie materiāli palīdzēja vieglāk izprast grāmatā izlasīto un otrādi.
Jā, materiālu ir daudz, katru reizi ir vairāki mājas darba uzdevumi, pēc lielās tēmas reizi mēnesī ir kontroldarbs. Pēc mājas darbiem un kd. var salīdzināt atbildes, nepaliksi neziņā.
Pasniedzēja ir Līga, atsaucīga sieviete, kas māk radīt interesi par bioloģiju, patika viņas vadītās lekcijas.
Rezultātā CE ieguvu augstu procentuālo līmeni. Un pat ja mani nākotnes ceļi nesaistītos ar bioloģijas/medicīnas nozari, vienalga nenožēlotu, ka 9 mēnešus gāju uz šiem kursiem, jo ieguvu daudz zināšanu, kas noderēs dzīvē un paskatījos uz bioloģiju no citas puses - kā uz varen interesantu zinātni.