Nezinu ar ko sākt,bet meiģināsu izklāstīt.Situācija ir intresanta un tanī pat brīdi savāda,gribās dzirdēt jūsu viedokli.Ir viena meitene ar kuru jau draugos esmu 4gadus iepazināmies kopīgi strādājot darbā tā arī kļuvām par labiem draugiem.Visu to laiku viņai bij puisis,attiecības...it kā viss ok,bet viņš viņu nenovērtē(it kā auksta persona bez mīļuma un arī nevēlās to saņemt) un pa šiem 4 gadiem viņa paspēja no viņa izšķirsties vairākas reizes (kopā 4)bet tik un tā lai vai kas vienmēr aizgāja atpakaļ pie viņa.Atzīšu ka man simpātijas pret viņu bijušas vienmēr ,visu šo laiku,bet atturēja spert soli tālāk tas,ka viņai ir puisis un tas ka man šķita ka neesmu nekas vairāk priekš viņas,lai varētu uz ko cerēt(Lai ari tagad izrādās ka visu šo laiku viņai es arī esmu paticis,bet turēja sevi ciet un to neizrādīja,lai arī daudzreiz bij mums divdomīgas situācijas)Un pienāca diena ka viņa atkal izšķiras ar viņu,savāca mantas,bet šoreiz viss gāja citu ritējumu...viena diena notika tas klikšķis starp mums(tagad saprotam ka tas agrāk vai vēlāk būtu noticis)Sākums škita daudzsološ un ka viņa būs ar mani kopā tālak,jo vairāk laiks gāja jo vairāk viņa kā sevi ierāvas(beigās sāka teikt ka nezin ko vēlās vai ar mani vai atpakaļ)it kā pieradums un 4 gadi dzīvots ar viņu,es it kā svešs un nezin kā būs,šaubās par visu...kas saistīts ar mani.Visa tā neizlēmiba ilga 3 mēnešus viņs bombarde no savas puses,es atkal no savas...nespēj izlemt pie kura.Bet tad kādu dienu paziņo ka viņa ies tomēr atpakaļ(kaut tā 5 reize jau ir es nesaprotu to)Lai arī mums kopā ir labi,ļoti jaukas attiecības un gultā arī viss ok...Es pilnīgi redzu ka viņa pret savu gribu to dara...jo sirdi esmu es,a prats saka ej atpakaļ.Viņa man piedāva kļut par viņas mīļako...respektīvi dzīvos atpakaļ pie viņa bet gulēs ar mani.Es tiešam nesaprotu šo situāciju...It kā esot izteikusies es tāds nenopietns un nevar uz mani paļauties,bet uz viņu var viņa to zin un zin arī to ka viņs ir mainījies un ka viss būs labi šoreiz it kā esot sapratis savas kļūdas.Man viss tas izskatās pēc sevis maldināšanas...mānīšanas es nezinu.