Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par nokia 5230

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009

labvakariņ! :)

man jau te diez gan sen ir tāda iekāre manam telefonam atsvaidzināt motīvu :D šim telefonam sānos ir tā podziņa, kas jāpavelk uz leju un tad atbloķējās, bet pāris dienas atpakaļ redzēju (un biju redzējusi arī iepriekš), ka viens cilvēks uzspiež jebkuru no trijām pogām uz telefona,tad uz lielā ekrāna parādās laiks ar lieliem cipariem (ko es ļoti labprāt gribētu redzēt arī savā telefonā, piemēram, lekciju laikā) un iespēja atbloķēt tālruni novelkot ar pirkstu pāri ekrānam (nu līdzīgi kā iPhone). tā ir kaut kāda speciāla fīča, kas atsevišķi jāuzinstalē, vai to kaut kur var sameklēt arī telefona uzstādījumos?

grūti atrast atbilstošu bildi, bet nu ceru, ka sapratāt, ko domāju! :)

http://ej.uz/vur1

paaldies! :)

08.10.2011 01:12 |

Reitings 52
āķis nav motīvā, bet programmatūras versijā. kad vasarā jau iznāca atjauninājums.
man gan sanāca neveikli ar to atjauninājumu, atjaunināju ar datoru un kkas nojuka, tā arī nācās ciemoties servisā, lai atjauno visu sistēmu..
08.10.2011 01:41 |

Reitings 52
vēl precizējot atjaunināt var caur Nokia ovi suite

http://www.comms.ovi.com/m/p/ovi/suite/index_en_uk.html
08.10.2011 01:45 |

Reitings 1065
ahh.. sabiedēji tagad mani. bet paldies par info! :)
08.10.2011 02:17 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Nu man gan nav nokia, bet savam touchscreenam uzliku tā, ka arī nospiežot jebkuru pogu iedegas ekrāna apgaismojums. Un arī ikona, ar kuru var atbloķēt, neturot to pogu sānā. Kā arī esmu saglabājusi rakstzīmes, kuras vienkārši uzvelkot ar pirkstu varu tik pie sms vai atskaņot mūziku.

Pārskati ko Tev pie iestatījumiem piedāvā. ;-)
08.10.2011 02:32 |

Reitings 52
man nebija mērķis sabaidīt ;)
vari jau uzreiz aiziet pie smukiem, gudriem puišiem servisā pajautāt, varbūt ka tikai atjauninājumu uzlikt ir lētāk nekā pēc tam visu pārlikt. Man tas izmaksāja 6Ls, jāpiebilst gan, ka Liepājā

Ir jau arī aplikācijas, kas dara to pašu, tas gan man nelikās ērti..
08.10.2011 17:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits