Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uztraukums!!!!!!!!!

Reitings 10
Reģ: 01.08.2011

čau!!

Sakiet,lūdzu kā Jūs tiekat galā ar uztraukumu??(kuram ir tādas problēmas)Piemēram uzrunājot cilvēkus sapulcēs,prezentējot kko!!!!!!???

Man ir tā,ka viss saputrojās no uztraukuma un neatceros,kas jārunā!!!!Ko darīt??

08.10.2011 00:32 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Man šis uzrakstītais jau izraisa stresainu sajūtu, tādas izsaukuma un jautājuma zīmes :-D :-D
ar tādu stresu cenšos tik galā iedzerot kādus nomierinošus līdzekļus balderjāņus, jā un ne tikai dabīgos, bet arī lexsotanil, kas ir diezgan stiprs, runājot cenšos neskatīties cilvēkiem acīs, bet nu tā pāri it kā skatītos, bet neskatos ;-)
08.10.2011 01:06 |

Reitings 120
Reģ: 07.10.2011
Jā, lūk tā ir tā problēma kas skar arī mani!
Bet man vel piedevām- sarkani vaigi! :D (s)
Citi saka- atslābsti, nomierinies, ievelc dziļu elpu! Bet man tas nepalīdz! :D
Viens kolēģis reiz teica- iedomājies, ka visa auditorija ir bez drēbēm! :D
Nezinu.. neesmu vel mēģinājusi! :D
08.10.2011 01:06 |

Reitings 273
Reģ: 11.04.2009
Man arī tā bija, kad biju jaunāka, mācījos vidusskolā un augstkolā, tad varēju sarkt un bālēt par pilnīgi visu :D kad klasē izsauca pie tāfeles vai bija jārunā, vienmēr nosarku... tagad, kad sāku strādāt tas kaut kā pats no sevis pārgāja, varbūt kļuvu pārliecinātāka par sevi, nezinu.. tas atkarīgs arī no vecuma, rakstura, bet man jau liekas, ka viss ir galvā.. koncentrējies vairāk uz sevi un nedomā par tiem, kas uz tevi skatās un vērtē ;-)
08.10.2011 01:07 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Mums skolā mācīja,ka ja kaut ko stāsti,tad nevajag nevienam skatīties tieši acīs,bet vajag tā kā visai auditorijai skatīties pāri,uz pretējo sienu/logu.Tad nemanīs,ka neskaties virsū,jo skats jau uz viņu pusi ir vērsts!Varbūt sanāca nesaprotami uzrakstīt,bet tas man tiešām ir palīdzējis un ir ok :-)
08.10.2011 01:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits