meitenes, vai kāda zin kādu labu līdzekli, kas palīdz koncentrēšanās spējām? es saprotu, ka galīgi švaki man iet, es vsp nevaru sagatavoties eksāmenam, vislaik novēršos uz kkādiem sīkumiem. :-/
Galīgi zudušas. :-( Kafija vēl kaut cik līdz, bet nu jau tikai espresso, citādi miegs un miegainība visu dienu, tikai vakarā nē. Taisni tad, kad jāiet gulēt, tad gulēt negribas. Un tā miegainība tā arī izpaužas, ka darīšu visu ko, tikai ne to, ko vajag. Un tad sanāk pa galvu, pa kaklu. :-/
AlisiO, man ļoti palīdz, kad interneta vadu izrauj no kompja :-D nopietni. man baigi patīk visādus fashion un make up blogus lasīt un tas ir vienīgais līdzeklis :)
Mmm, parasti visiem iesaka Mg+B6 kombināciju aptiekā nopērkamu, tikai viens āķis - iedarbība parādīsies pēc visamz 2 nedēļām. Ja laicīgi sākt, tad uz ziemas sessiju var paspēt ;) A tā - kā parasti - kafija, melnā tēja. Ir vēl viens veids, ko es mēdzu pielietot. Uzskatu, ka fiziskajai un garīgajai noslodzei jābūt apmēram vienādai. Tādēļ mēdzu no rītiem aizstaigāt uz kādu patālāku veikalu bez lielas piepūles.. - un tad vēlāk ķerties klāt pie mācībām. Man palīdz ;)
Pamegini ,tikai pamegini-pirms saki mulkibas-aped mazliet sarkano galu....redzesi-smadzenes atnaks vala ! :-) Mans virs vienmer smejas-ja galva neka nav ,tad neesot ko atcereties! :-D
Laikam vispirms tomer vajag izlasit to macibu vielu...!
Es ,izvairoties no cukura macibu laika, noliku visus savus testus loti labi!Edu loti precizi -mazs porcijas, bet katra reize tas proteins un tads ,kur tas aminoskabes ieksa |-) !Vienmer pirms lieliem darbiem, edu ari tagad tiesi ta! :-)