Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pietrūkst bijušās attiecības...

Reitings 90
Reģ: 23.08.2010

Sveikas piektdienā!

Ceru, ka jums šī diena iesākusies jauki! Man brīvdiena, tā neko pagaidām, lai gan vajadzētu pieķerties mācībām, bet nu tas slinkumiņš... :/

Lieta tāda, ka bijām kopā ar vīrieti pāris gadus, nu jau pāris mēnešus kā esam pašķīrušies. Attiecības izbeigt nolēma viņš. Laiks ko pavadījām kopā bija tiešām skaists, domājām par kopīgu nākotni, kāzām, bērniem, lai gan, protams, arī ikdienišķi strīdi neizpalika. Vārdsakot, attiecības bija tiešām skaistas, neskatoties ne uz ko.. Tagad cenšos tikt pāri, dzīvot tālāk, bet vēl aizvien katru dienu iedomājos par viņu- pietrūkst. Dažreiz sajūtos tik vientuļi, ka liekas- ķeršu rokā telefonu un aizsūtīšu sms vai piezvanīšu.

Esmu pārtraukusi jebkādus kontaktus ar viņu (soc. tīklos utt), lai nebūtu jāskatās uz viņu online utt. Cik zinu, tad viņam jau veidojas jaunas attiecības par ko esmu pārsteigta, jo tas nozīmē, ka viņš tam visam (mūsu šķiršanās) ir ticis pāri tik ātri un vienkārši... Respektīvi, laikam ir laimīgs bez manis, tas nozīmē- man jādara tas pats, jāatstāj viņš pagātnē un jādzīvo tālāk.

Ko es vēlos no jums?! Padomu, varbūt iedrošinājumu kā lai labāk tiek tam pāri.. Par pretējā dzimuma uzmanību sūdzēties it kā nevaru, bet atklāti sakot, visi citi pagaidām liekas tādi nekādi.. Ja izskats ir, tad tukši kā personības. Ai..Tik grūti :/

07.10.2011 16:36 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jā, dzīve nestāv uz vietas, arī viņam gribas attiecības, taču kaut kādu iemeslu dēļ tās nav sanākušas ar Tevi, vēli viņam veiksmi un gan jau arī Tavs lieliskais Tevi atradīs, ja jau saņem daudz uzmanības apliecinājumu :-)
07.10.2011 16:47 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Kādu jau labu laiciņu atpakaļ izšķīros no sava nu jau Ex (kopā bijām tiešām ilgi!).Pēc manas iniciatīvas. Tad nu man vajadzēja vienu dokumentu,kas bija viņa e-pastā,bet es biju izdzēsusi.Aizrakstīju,lai gan domāju,ka nevajag,bet to dokumentu tiešām vajadzēja un bija svarīgs!Parakstījos,ka sapratīšu arī tad,ja viņš neatbildēs!Protams,tā arī man neatrakstīja,lai gan zinu,ka to e-pastu izmanto!Teikšu godīgi-es pat priecājos,ka man neko neatbildēja,beigās visu lietu bez tā visa dokumenta atrisināju!Jo iespējams,ka viņš savā prātā padomāja,ka tas tikai iemesls,lai atkal viņu uzrunātu...Taču ticu,ka viņš negribēja atbildēt tikai tāpēc,ka viņam NOTEIKTI ir liels rūgtums un dusmas pret mani,negrib vairs kontaktēties,lai nebūtu sāpīgi!
Tāpēc varu teikt - nu nevajag Tev viņu,tikai tagad liekas savādāk!Tam vnk jātiek pāri!
07.10.2011 16:48 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Viennozīmīgi - Tev viņš ir jāaizmirst!
Ja man būtu šāda situācija, tad katru reizi, kad iedomātos par viņu, iekniebtu sev. Mēģinātu atrast kādu, kurš man simpatizē un par ko domāt. Pēc iespējas vairāk darītu lietas, kuras iepriekš nedarīju, bet vēlējos. Aizpildītu brīvo laiku, lai nebūtu brīži, kad vienkārši sēžu un domāju par viņu. Jāsāk dzīvot ar jaunu elpu.

P.s. tas, ka viņš ir sācis jaunas attiecības nenozīmē, ka ir ticis pāri iepriekšējām!
07.10.2011 16:48 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
Tam visam Tev palīdzēs laiks, laiks un vēlreiz laiks :) Uz nesēdi mājās "nesēro", bet ej izklaidējies, satiecies ar cilvēkiem, nodarbini sevi :)
Ar laiku būsi jau citā tā teikt "apritē", un kas zin iepazīsies ar kādu utt :-)
Sākums pēc attiecību pārtraukšanas protams ir tas grūtākais, bet jātiek tam pāri :)
07.10.2011 16:52 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Galvu augšā un dzīvē!
Nav ko sērot! Es ar tam izgāju cauri un zinu, ka tā tam vnk bija jānotiek.
Tavs īstais vīrietis ir kāds cits ;-)
07.10.2011 16:52 |

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Arī es esmu nesen izšķīrusies (2 nedēļas pēc 2 gadu un 3 mēnešu ilgām attiecībām). Es tā izlēmu, bet viņš bija vainīgs pie tā... Jā, jūtos vientuļi un man pietrūkst. BET - ne jau viņš, bet kāds, ar ko būt kopā, kāds cits, bet ne viņš...
07.10.2011 18:05 |

Reitings 90
Reģ: 23.08.2010
Njā, nu tas viss ko jūs minat ir labi un to arī cenšos piekopt. Brīvo laiku aizpildu sportojot, cenšos arī izrauties no mājām- eju ar draudzenēm izklaidēties.
Smagākais ir, ka zaudējusi esmu ne tikai mīļoto cilvēku, bet arī labāko draugu. Mēs tiešām bijām labākie draugi, uzticējos viņam pilnībā, varēju būt es pati. Arī tagad, kad esmu sāpināta un varbūt vajadzētu viņu ienīst (kas šo situāciju patiesībā padarītu vieglāku), es nespēju pateikt neko sliktu par viņu kā par cilvēku. Žēl palaist prom... Respektīvi, pietrūkst ne tikai rūpes, mīļums, tuvība, bet tieši viņš kā cilvēks.
07.10.2011 20:37 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Kādēļ viņš no tevis aizgāja, kam tas bija par iemeslu? :-/
07.10.2011 20:40 |

Reitings 2051
Es tevi tā saprotu... Pati nesen tiku pamesta pēc 6 gadu ilgām attiecībām, no tiem 3 gadus dzīvojām kopā. Un tagad ir tik grūti. Ik pa laikam pieķeru sevi pie domas - un ja nu es viņu nekad nespēšu aizmirst? Ko tad? Pirmo laiku vsp nebiju lietojama, likās, ka dzīvei viss pamats sabrucis zem kājām. Man daudz palīdzēja atrašanās draugu lokā - vnk filmu skatīšanās, tējošana, pastaigas, pa laikam kāds klubiņš... Lai kā gribētos neļāvu sev palikt vienai. Viss pāries, tikai vajadzīgs laiks.
07.10.2011 20:42 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Varu pievienoties tam,ka es arī savu puisi pazaudēju ne tikai kā mīļoto cilvēku,bet - galvenais,ka viņš bija ļoti lielisks,uzticams un izpalīdzīgs cilvēks!Tiešām vienmēr varēja uz viņu paļauties un bija gatavs manis dēļ visu izdarīt! (s) Tāpēc žēl ir,ka pazaudēju tik lielisku draugu....Labprāt uzzinātu,ko tagad dara,kur ir un kā iet,jo vienmēr esam bijuši kopā abu priekos un bēdās,zinājām,ka varam uzticēties,bet tagad klusums,nekā vairs par viņu nezinu (t) Ir jau ir tomēr drusku tas tukšums!
07.10.2011 20:49 |

Reitings 55
nu tas ir smags darbs, bet nu laiks dziedē.. ir jāmācās aizvērt durvis šim laikam pilnībā un atcerēties to tikai kā vienu no skaistajiem, īpašajiem periodiem tavā dzīvē. Piekrītu pārējām - par nodarbēm un aktivitātēm, lai prāts tik ļoti nenesas uz viņu..
un zinu, ka aiziet gan no puiša gan arī no labākā drauga ir divtik grūti, bet, lai arī cik jums ir bijis skaisti un forši - tici man Nākotne ir 10x labāka par pagātni. To man teica viena draudzene, kad pati biju šādā situācijā un jā, ar katru reizi es par to arvien vairāk pārliecinos. Tā kā, nav ko skumt! Esi pozitīva, centies smaidīt un laime atnāks pie tevis pati ;)
07.10.2011 22:35 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
ja viņš pārtrauca attiecības, tad tas noteikti jau kādu laiku viņa brieda un tāpēc bija vairāk sagatavojies kā tu. Un varbūt sīs attiecības viņam ir tikai lai nedomātu par tevi...
es par savām bijušajām attiecībām arī reizēm iedomājos, jo katras tomēr ir savādākas, esmu tagad laimīga ar esošo puisi, taču ir lietas, kuras gribētu lai viņam piemīt no tā bijušā. Bet es priecājos, ka es viņu atceros ar labu, bez naida, bez dusmām, bez riebuma. Jo attiecības tiešām bija skaistas, un zinājām brīdi, kad aiziet katram savu ceļu.
07.10.2011 22:53 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Kad es šķīros no tā laika puiša.Arī man bija tā, ka visi pārējie likās tādi- nekādi. Tieši tapēc nevajag neko vietā meklēt, jo nekas labs nav gaidāms. Tev jāmēģina būt stiprai un tikt tam visam pāri. Vari mēgināt vienkārši flirtēt ar pretējo dzimumu. Nevajag neko rakstīt un pazemoties.
Arī manam tad ex ātri vien parādijās jauna meitene, bet pa to laiku viņš skrēja pie manis, meklēja iemeslu kā vienkārši parunāt. Sākumā tā meitene bija viņam kā plāksteris, bet vēlāk jau tika abi pie bērna. Viss dzīvē nokārtojās pats no sevis, nekad neko nevajag sarežģīt. Toties tagad man ir pilnīgi neitrālas attiecības, reizēm sasveicinamies un viss, nav pilnīgi nekas pāri palicis no tā laika. Nekas, un esmu laimīga :)!
08.10.2011 00:19 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man arī tā bijis. :D
Un vēl pietam, kad Ex zvanīja un pļāpājām, tad NEKAD neteicu par to, ka man rodas simpātijas pret citiem, vienmēr tikai viņš (zin kā, moš domā visu no sākuma, bet grib drošību,ka viņu gribu)... :D A patiesībā pielūdzēji visapkārt(lai gan tad arī neviens tā īsti nepatika, tikai cik nu šad tad paklačoties ar kādu).. :D

Bet iesaku gan labāk aizmirst, ja nav nekādu citu variantu, tici, cilvēki pārāk reti mainās... Un vai jēga sevi mocīt 3mēnešus cerībās (līdz viņam nostabilizējas att ar topošo), vai pacīnīties varbūt(2rezultāti iespējami, bet tāpat stresi un pārdzīvojumi), vai varbūt tomēr uzreiz laist vaļā un skatīties dzīvē, kas visapkārt mums ir un notiek, meklēt ko jaunu un nebijušu, ko aizraujošu un baudāmu? :)
08.10.2011 00:57 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Luuk, taa gan ir kraapshana - ja runaa, ka precees un citus kadus plaanus kaldina, bet aiziet. Man ar ta ir bijis, runaju ar meiteni, viss it ka baigi nopietni briest, bet vina - aiziet. Nu i labi, ka aizgaaja, - kam man vajag tadu, kas doto vardu netur?!
08.10.2011 10:24 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Jāpriecājas, ka cilvēks aiziet laicīgi, kamēr sarunas par bērniem un kāzām ir tikai sarunas nevis reāla rīcība.

Zinu cilvēkus, kas aprecējās un pēc 3mēnešiem jaunā sieva izdomāja, ka tomēr viņas vīrs nav īstais. Dabūja bērnu no cita un aizgāja.
08.10.2011 12:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits