Manā pusē šodien apmācies un noteikti vēlāl līs. Plānos šovakar sākt tīrīt māju un savest kārtībā sevi. Ja izdotos būtu lieliski laicīgi aiziet gulēt.
Vakar braucu uz Valgas pusi un secināju, ka daudzi koki jau pliki. Tik ātri atnāca rudens un tik ātri arī pienāks ziema... :-/
Drīz tuvojas drauga vārda diena, bet man šoreiz nav pilnīgi nekādas nojausmas ko viņam uzdāvināt. Viņam šķiet ka viss ir un es galīgi nezinu ko man darīt! :-D
hell, jo šodien man līdz garda zupiņa un gribnu ātrāk aizšmaukt no darba, ja pasūtīšu picu visma nebūs vietas. :-D
rīt kā pie piekdienas būs foršāk ēst picu un neko nedarīt! :-D
krasa, nu forsi, tu tagad mani sakardinaji ar savu picu, blin :D es ari iesju pirkt velak... (e) :-D
eh, sodien beidzas manas 4 dienas paradizee, jaiet uz savu kurpju kasti dzivot, kur nav ne tv, ne interneta, nekaa, tikai 4 sienas un sausmigi skalji kjiiniesji :D
Pumčik. man tas pats ))
Es it kā nopirku biļetes uz teātri, bet tas ir 5 dienas pēc vārda dienas.. tapēc jādomā kas cits)) un man arī tā pati problēma, ka no mantām viņam viss ir.. nav vajadzības pēc kaut kā.! Domāju, ka aizbrauksim pavadīt dienu Joker klubā, pa pirtiņām ))
Labrīt.
Šodien ir burvīgs rīts. Pastāstīšu savu mazo šī rīta fail - sapucējos, smuki sataisu matus. Pa ceļam uzliku cepuri. Darbā secināju, ka ķemme palikusi mājās, tā nu mitrumā mati kā gorgonai.
Wiki, kinīša biļetes nederēs, jo mēs bieži ejam uz kinīti. Man jau gribētos viņam uzdāvināt kaut ko mantisku, bet tās nevar būt smaržas vai kautkas no apģērba, jo uz to es izbraucu pa vieglo bieži. :-D
Gabs, teātris manējam ne sevišķi. :-/ Un ja es viņu tajā dienā uzaicināšu kaut kur kā tad varēs radinieki viņu apsveikt? Bet ja manas dāvanas saņemšanu atliksim uz citu dienu tas atkal nebūs tas. Es esmu dilemmā, nezinu ko lai nopērku. ;-)
Daudziem laikam garšo tas Rafaello, bet es esmu patiesi nelaimīga, ja man kāds tādu uzdāvina vai nopērk, jo galīgi negaršo. Rafaello un lakrica ir gandrīz vienīgie, kas man no saldumiem negaršo. :-D :-D
briit.. dzeru peedejas kafijas mutes, uzzīmēju seju un laižos uz darbu!!!
miedziņš nāk.. bet nu neko.. :D
mani fascinē Īrijas laika apstākļi.. :D
izeju ar sīko māsīcu ārā, saule spīd, zilas debesis, kamēr esam pusceļā uz skolu, no tām zilajām debesīm sāk līt.. :D
es biju šokā :D
bet tas tāds.. āšais lietiņš bij :)
pumcik, nu tapec, ka es jau pie zeena tagad esmu, bet nu es neesmu parliecinata, ka es gribu ar vinu dzivot, un es neesmu parliecinata, ka vins grib ar mani :D :D :D
adītājmeitenes wiki, mežāze un visas pārējās kurām ir sajēga par dziju cenām-cik maksā 5gb standarta kamoliņi? skatos te superīgajā šonedēļ dzijām atlaide sākot no 3.99 par 5gb laikam. tas normali?