Vai jums nav bijusi kādreiz tāda vēlme atņemt džeku kādai, cīnīties par viņu. Jo tik ļoti iepaticies kāds, kuram ir draudzene un darīt visu iespējamo, lai viņš saprastu, ka esat foršākas par viņa draudzeni
protams, ka ir taada veelme, bet tad es praatoju... ja nu es nonaaku taadaa pat situaacijaa, kaadu es censhos uztaisiit vinjai. cik lojoti Tev saapeetu, ja Tev atnjemtu dzheku kaada smukaaka, interesantaaka meitene... ha? Tev neshkjiet, ka veelaak Tev atriebtos?
Cīnīties? Nu nē, man ir daudz interesantākas nodarbes, lai par vīrieti cīnītos. Un šeit es domāju arī to, ka par brīvu vīrieti es necīnītos, jo esmu vecmodīga un uzskatu, ka vīrietim ir jāaplido sieviete, nevis otrādi.
cīnījusies tā, lai atņemtu meitenei džeku nu neesmu un netaisos to darīt. bet ir bijušas reizes, kad vienkārši cenšos sevi parādīt no foršās gaismas, tā teikt, lai dabūtu uzmanību :-D :-D (s)
Apzināti nav.
16 gados bija puisis, kurš skraidīja pakaļ, kuram bija meitene, tad ļāvos kkādai pat par dēku to nenosaukt, pabučošani :-P
Tā bijusi vienīgā reize. Tagad pašai jau vairākus gadus ir puisis un zinu, cik ļoti tas sāp, ja kāda nepārtraukti kaut kur grib iejaukties, jo nespēj savaldīt savus hormonus ;-)