Pašai pašlaik ir Samsung galaxy mini. :-) esmu apmierināta, pat nedēļu vēl man šis telefons nav.
Katrā ziņā es tagad vienmēr gribēšu viedtālruni nevis parastu telefonu.
No pieredzes vienalga kāds, lai tikai tas ir samsungs :)
Kādu laiku piespiedu kārtā dzīvoju ar tačskrīnu monti, un esmu sajūsmā vairāk nekā par jebkuru iphone vai BB, jo forma ideāla - ieguļās rociņā, ka prieks, un pat tačskrīns nebesī vairāk :)
iphone neiesaku ņemt, jo ar viņu kā ar jēlu olu jāuzvedās :D
Al Qaeda - tev ir nedoteetais? Es labpraat nopirktu nedoteeto, bet kad draugs gaaja uz LMT ar nedoteeto, vinjam teica, ka vinji nedodot mikrosimkartes prieksapmaksas karteem.
jā, nu man ir no lmt, jo tad, kad pirku lv vēl nekur nevarēja viņu iegādāties. pie tam cena lmt ko man piedāvāja bija pat ļoti laba! ;-)
bet vispār es vnk uz lmt aizgāju un teicu, ka šo nr. vēlos ar mazo sim karti un viņi man pat neko neprasīja!
Njaa, bet mees ar draugu prasiijaam par nedoteetajiem un mums LMT teica, ka prieksapmaksas karteem vinju nedod mikrosimkartes. Un man doteetais neder, jo man ir arii aarzemju numurs un vajag telefonu, kuraa varu ielikt arii savu aarzemju sim karti... :(
jā, bet man viņi pat neko neprasīja par telefonu..dotēts, nē.. varbūt vajadzēja vnk iet un teikt, ka vajag!
bet varbūt tik man toreiz darbinieks vnk nepajautāja..nez..
HTC Rhyme :D Pirmkārt, jāsagaida, kad viņš vispār iznāks, un, otrkārt, noteikti, ka būs pamatīgi jāpakrāj naudiņa :)
Bet nu līdz tam varētu nopirkt ko vienkāršu un parastu, jo pašreizējais ir pilnīga vecā skola... :D
Par modeļiem neko nezinu, jo nav laika meklēt un siekaloties uz telefoniem, kuriem man tāpat žēl naudas, jo man manējais vēl strādā :D Bet ja man būtu jāpērk jauns, tad gribētu ar qwerty tastatūru.