Vai var pastāvēt attiecības bez viņas orgasma?!

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011

Izklausas tiks stulbi un jūtos kā muļķe šito rakstot, bet mani tiešām nomāc šis jautājums.. :-/

Sākšu ar to ,ka nekad nav bijsi lielais O ar vīrieti. :-( Kopš sāku par tādām lietām interesēties, visur lasīju, ka daudzām sievietēm ar to ir problēmas, tāpēc gluži vienkārši kā pašsaprotamu pieņēmu to, ka daudzas nevar sasniegt O, jo daudzām sievietēm pamatā vajag arī to emocionālo sajūtu, lai var atbrīvoties utt un tas O ir tikai kādā īpaša reizē, noskaņojumā un tml :-)

Mana problēma sākās attiecībās ar ex. Par iepriekšējiem puišiem nesūdzos - viss bija lieliski utt Bet nekad nebija O un mani tas nesatrauca, jo uztvēru par pašsaprotamu, ka ne visas to var tā vienkārši sasniegt. :-) Un mans ex sāka man to pārmest, viņam bijušas 10 meitenes un visām bijuši O, es iebildu ka daudzas tomēr to mēdz tēlot utt Un kāds O gan var būt, ja to sāk gandrīz vai pieprasīt un pārmest ka tā nav, pamatā jau emocionāli jābūt lielam mīļumam utt

Tātad, mans jautājums, man līdzīgajām - vai var pastāvēt normālas, ilgstošas attiecības, ja nekad nav O? Saprotu, ka vīrietim tas ir gandarījums, novest sievieti līdz virsotnei, bet ja nu tas nesanāk? Man tagad bail, ka nākamajās attiecības varētu būt ar šo problēmas. esmu domājusi arī par hipnozi, jo pamatā jau ir vairāk vai mazāk sevis nepieņemšana, neapmierinātība ar sevi utt, bet ne par to ir runa. Vai ir kāda bēdumāsa? Vai tas netraucē attiecībām?? Mani ļoti samulsināja ex attieksme, protams es sapņoju sasniegt O, bet neesmu no tām, kas to var! Jautājums vai var pastāvēt normāli šādas attiecības meitenēm, kam nekad un nekā nav O?! (ne orālais, ne citādi, NAV un VISS) Bail, ka man tik pašsaprotama lieta izpostīs arī nākamās attiecības. Vīriešiem tas ir ļoti svarīgi, lai viņa sieviete sasniedz O? vai kādai ir bijuši par to konflikti? Vai nav tā, ka esot ar šādu sievieti, viņs ies pa malām meklēt apliecinājumu savām spējām pie citām? Zinu stulbi, ļoti, bet mani tas nomoka! Jautājums - O neesamības ietekme uz attiecībām!!

un PS. Un vai kādai ir palīdzējusi hipnoze?

04.10.2011 13:20 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Juurmalniek- man ir bijis tikai vaginaalais,nevis klitoraalais.;) Lapsiigaa jau aprakstiija atshkjiriibas starp shiem abiem.Godiigi sakot,man pietiek ar vaginaalo,jo cik dzirdeets no tiem,kuriem ir bijis gan vaginaalais,gan klitoraalais,tad tas ir dauudz intensiivaaks/labaaks par klitoraalo.
04.10.2011 21:59 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Es teiktu tā, ja vīrietim ir kompleksi, tad attiecības ļoti iespējams izjuks (pārāk skarbi pateikts, bet nu attiecības būs saspīlētas), jo vīrietis vnk vaino sevi un nevar tikt tam pāri.
Pašai vienās attiecībās bija problēmas ar to- vīrietis mani grauza, ka nevaru sasniegt vaginālo orgasmu, bet tas tikai situāciju pasliktināja, jo sāku justies nepilnīga, nevarēju vairs atbrīvoties utt.
04.10.2011 22:06 |

Reitings 367
Reģ: 21.07.2011
klitori, vagīnas, locekļi..
labs vismaz bija Orhida* komentārs
04.10.2011 22:12 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Man nekad nav bijis orgasma. Bieži gadās, ka jūtu, ka tuvojas klitorālais orgasms, bet vienmēr sevi pēdējā nobremzēju. Tā, ka uz īsu brīdi uzmanība pārlec pilnīgi uz ko citu un pēc tam jau viss nokavēts.
Nopietnas attiecības man bijušas tikai vienas un puisis zina, ka man tā ir. Ja seksa laikā jūt, ka viss iet uz o pusi, tad dara, ko nu var, bet citādi nekādu attieksmi pret to nav paudis. Pieņem, ka tā nu man ir un viss.
05.10.2011 01:03 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man ir tikai klitorālais un pāris reizes sanācis seksa laikā, tātad vaginālais. manējais par to ļoti pārdzīvo un ir gribējis šķirties, jo viņam tas šķiet nekvalitatīvs sekss, bet ko lai dara - to taču nevar sev pavēlēt. viņš grib, lai es beidzu no viņa locekļa un viss, ja nē - es esot nejūtīga, jo jebkura cita sieviete beigtu bla bla bla... bet, paldies Dievam, šādi strīdi nav katru reizi, bet tikai ik pa laikam, kad viņam sakrājas ego...
06.10.2011 17:04 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
un jā, vaginālais nemaz nebija spēcīgāks par klitorālo, varētu teikt, ka tāds pats.
06.10.2011 17:07 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Specigs, labs, kopigs O stiprina attiecibas.
06.10.2011 18:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits