Izklausas tiks stulbi un jūtos kā muļķe šito rakstot, bet mani tiešām nomāc šis jautājums.. :-/
Sākšu ar to ,ka nekad nav bijsi lielais O ar vīrieti. :-( Kopš sāku par tādām lietām interesēties, visur lasīju, ka daudzām sievietēm ar to ir problēmas, tāpēc gluži vienkārši kā pašsaprotamu pieņēmu to, ka daudzas nevar sasniegt O, jo daudzām sievietēm pamatā vajag arī to emocionālo sajūtu, lai var atbrīvoties utt un tas O ir tikai kādā īpaša reizē, noskaņojumā un tml :-)
Mana problēma sākās attiecībās ar ex. Par iepriekšējiem puišiem nesūdzos - viss bija lieliski utt Bet nekad nebija O un mani tas nesatrauca, jo uztvēru par pašsaprotamu, ka ne visas to var tā vienkārši sasniegt. :-) Un mans ex sāka man to pārmest, viņam bijušas 10 meitenes un visām bijuši O, es iebildu ka daudzas tomēr to mēdz tēlot utt Un kāds O gan var būt, ja to sāk gandrīz vai pieprasīt un pārmest ka tā nav, pamatā jau emocionāli jābūt lielam mīļumam utt
Tātad, mans jautājums, man līdzīgajām - vai var pastāvēt normālas, ilgstošas attiecības, ja nekad nav O? Saprotu, ka vīrietim tas ir gandarījums, novest sievieti līdz virsotnei, bet ja nu tas nesanāk? Man tagad bail, ka nākamajās attiecības varētu būt ar šo problēmas. esmu domājusi arī par hipnozi, jo pamatā jau ir vairāk vai mazāk sevis nepieņemšana, neapmierinātība ar sevi utt, bet ne par to ir runa. Vai ir kāda bēdumāsa? Vai tas netraucē attiecībām?? Mani ļoti samulsināja ex attieksme, protams es sapņoju sasniegt O, bet neesmu no tām, kas to var! Jautājums vai var pastāvēt normāli šādas attiecības meitenēm, kam nekad un nekā nav O?! (ne orālais, ne citādi, NAV un VISS) Bail, ka man tik pašsaprotama lieta izpostīs arī nākamās attiecības. Vīriešiem tas ir ļoti svarīgi, lai viņa sieviete sasniedz O? vai kādai ir bijuši par to konflikti? Vai nav tā, ka esot ar šādu sievieti, viņs ies pa malām meklēt apliecinājumu savām spējām pie citām? Zinu stulbi, ļoti, bet mani tas nomoka! Jautājums - O neesamības ietekme uz attiecībām!!
un PS. Un vai kādai ir palīdzējusi hipnoze?