Par tiem miiljvaardinjiem..

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009

Par tiem miilvaardiniem runaajot.. Juus esat saukushi savus bijushos vienos un tajos pashos miiljvaardinjos?

Man piemeeram nebuutu iipashi patiikami uzzinaat, ka maneejais mani sauc taapat kaa savu bijusho.. nu vismaz daudziem taa ir, kakjiitis, zakjiitis, un naakamo arii taapat sauc.:D Es gan katram izdomaaju ko citu.:D

03.10.2011 23:53 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
neesmu izrādījusi interesi par to kā ir citas sauktas, tāpēc nezinu vai sauc tāpat, bet īstenībā ir pilnīgi vienalga. Es savējo saucu "Mīļais" vai "susurs", viņš mani par "Mīļo" vai "zebieksti" vai "zaķi", aij nu visādi... nav viens un tas pats. Ir man vienas tādas apenes, ko man atveda no grieķijas ar mežģīnēm, kuras izskatās kā maz mazītiņi balerīnu svārciņi, tādas pufīgas. Tad kad man viņas ir uzvilktas, tad vispār esmu "tītara pakaļa" :-D
04.10.2011 12:02 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nē, nezinu gan, kā viņš saucis savas iepriekšējās, jo es pat nepazīstu un ne reizi dzīvē neesmu satikusi viņa exdraudzenes, kur nu vēl lai zinātu, kā viņš viņas sauca. Jāatzīstas, ka arī es neaizraujos ar mīļvārdiem, arī, tāpat kā Katte, neesmu pārlieku cukurota būtne, nemaz tā īsti nepatīk, ka mani nolej ar sīrupu. Taču tādi vārdi kā "dārgais", "dārgums" vai "dārgumiņš" man vairāk asociējas ar anekdotēm un ironiju, izraisa nedaudz smīnu, ne saistās ar mīļvārdiem. Ikdienas saziņā vairāk izvēlos dažādus atvasinājumus no vīrieša vārda.
04.10.2011 13:36 |

Reitings 759
saucu kā gribu, vienalga atkārtojas vai nē...
04.10.2011 13:49 |

Reitings 1
Nu saubos, kavins kadu vel ta ir saucis. :D Jo milvardins tika dots attiecigaja situacija un domaju, ka ir diezgan orginals.
27.10.2011 00:49 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
hmm, man viņam nekāda īpašā mīļvārdiņa nav.. Jancīts vienīgi varbū. bet tas tāpēc ka viņu sauc Jānis :D

bet mani gan viņš sauc visādi:
*sliņķītis (tas kurš dzīvnieciņš)
*hakerītis ( kad sēžu pie kompja)
*tubiņa ( kad dusmojos)
*ezīts jeb ežupūslīts ( kad vajag čurāt :D )
*panniņa ( kad cepos :D )
un vēl visādi vārdi, kas tgd nenāk prātā..
27.10.2011 01:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits