vai tas gliteru powder ir tāds pats, ko izmanto gēla nagiem? Varbūt stulbs jautājums, bet varbūt tiešām ir speciāli tie gliteri gela nagiem. un vēl citi priekš body art?
Mana attieksme par tetovējumiem - varbūt vecmodīgi, bet tas ir ta pat, ka visu laiku staigat vienās drēbēs. :(
UZ LIMUZīNIEM REKLāMAS NEVIENS NELīMē! :d
ilzish, necepies par sīkumiem, šeit jebkurš drīkst izteikties par jebko un neesmu nekāds ***, lai visiem patiktu un nevienai neapniktu. Un starp citu, es tev personīgi nekā ļauna neesmu nodarījis, lai ta ārdītos!
Reklamējot limuzīnu,"es" kļūšu paar mazu sastāvdaļu no limuzīna. Ar to var pietikt,jo ar laiku reklāma pazūd,bet laiks kad reklāma limuzīnu rotā,limuzīnam apgriezieni palielinās. :-)
man liekas ka TEKSTS BOLDĀ UN DAUDZAS ??!!!!@@@ ir ārdīšanās, nevis vienkāršs fakta konstatējums.. nav jau nepieciešams neko personisku izdarīt, lai apniktu :D
-par tēmu- es domāju ka noteikti nav vieni un tie paši, jo tomēr ādai noteikti ir nepieciešami smalkāki, kas 'negrauzīs', uz nagiem jau vienalga ko gelā ieklāt..
Man gan Jūrmalnieks šķiet kā jauns, patīkams vīrietis. :D Varbūt, ka neesmu pietiekoši bieži te ieskatījusies pēdējā laikā, bet tāds ir mans viedoklis.
Savukārt par tēmu- nezinu, bet šķiet, ka uz ādas nederēs tie, kas uz nagiem liekami. (t) Bet ļoti iespējams, ka der gan. Šajā jautājumā nezinu pareizo atbildi, jo nav atbilstošā pieredze. :-D