Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sievietes nāk un aiziet- draugi paliek

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011

Sveikas,mīļās..tikko izlasīju kārtējo diskusiju par to,kā kādas meitenes nejēga vīrs un viņa draugs pārvērš viņas dzīvi ellē...tas man lika aizdomāties un es izlēmu izcept cosmo savu pirmo diskusiju.Varat mani apsveikt :-D (e) Mana necilā pieredze ir pierādījusi,ka pārāk bieži sievietei attiecībās vai laulībā jācieš no tā,ka partnera draugiem ir milzīga ietekme uz viņu..pārāk liela un viņš to akceptē...šie t.s. draugi ienes jūsu kopdzīvē sliktas vēsmas ...ļoti maigi sakot...viņi vnk atmodina negatīvo,sevišķi jau ,ja partnerim ir kāda atkarība- "manuprāt īstiem draugiem ir "jaceļ" savs draugs, jāpalīdz grūtos brīžos nevis jāgremdē un jāpalīdz iestigt purvā vēl dziļāk....par to var runāt,bet.. trakākais ,ka jūsu otra puse to neredz...rodas aizdomas,ka viņam vnk ir problēmas saksatīt un atšķirt labu cilvēku no slikta...un attiecīgi reaģēt... (e)nav nozime skaidrot partnerim,ka lai arī šie džeki izturas draudzīgi pret viņu un ir kopigas intereses.bet viņi tomer ir teiksim-kaitīgi jūsu attiecībām..tās,kas ir to piedzīvojušas,zinās,ko ar to domāju. šī man ir diezgan aktuāla tēma,vai vrb bija..whatever...nu tpc ļoti gribētu dzirdēt(redzēt:)) jūsu personīgo pieredzi.... gaidu komentus.. ;-)

03.10.2011 15:15 |

Reitings 918
jā,un topica nosaukums...tas ,manuprāt, vnk ir galvenais vadmotīvs tādai vienai noteiktai vīriešu kategorijai,kas vnm dos priekšroku "draugiem" nevis savai sievietēi..un to viņi dzīvē pierādīs agrāk vai vēlāk... (e)
03.10.2011 15:17 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Nevienu vīriešcilvēku nevar ietekmēt no malas, ja viņš pats to nevēlas. Nevajag vīrieša izvēli novelt uz draugiem.

Kādā ziņā Tev aktuāla problēma?

Domā pati kļūsi laimīga "glābjot" viņu un viņš Tevi pēc tam pateicībā līdz mūža beigām uz rokām nēsās! Ja neapmierina konkrētais partneris, tad jāmeklē cits. Nevienam nav tiesības kādu pārveidot un pats trakākais ir, ka tas nemaz nav iespējams. Cilvēks mainās tikai tad, ja viņš pats to grib.

Tāpat nesaprotu to kaitīgumu attiecībām. Vai nu akceptē tos draugus, vai arī klusībā cepies. Ja viņš nejēdz kādam nē, tad padomā vai vēlies sev vīrieti- lupatu.
03.10.2011 15:29 |

Reitings 539
Varbūt nebūs gluži pa tēmu, bet izmantošu izdevību pasūdzēties:D
Sava veida ietekme vinja draugiem ir arī uz mūsu attiecībām. Es neuzskatu par normālu traucēt ģimenes cilvēku brīvdienās, vēlu vakaros un pat naktīs, lai aicinātu iet iedzert, tusēt, spēlēt vai vnk pljaapaat pa telefonu bez iemesla. Jāpiebilst, ka jau tāpat darba dēļ trūkst kopīgi pavadīts laiks, tad nu vēl tas..!!!
Visi viņa draugi ir bez nopietnām attiecībām, laikam tādēļ tāda nesapratne no viņu puses. Kaitinoši. (e)
03.10.2011 15:46 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Īsti nesapratu diskusijas domu, bet ja runa ir par tuvāku cilvēku ģimenes/draugu spēju ietekmēt manas domas vai lēmumus attiecībā pret mīļoto cilvēku, un ja kāds tomēr saka sliktu, tad pieļauju, ka pati esmu provocējusi, negatīvi izsakoties. Es gan zinu, ka vīrieša draugi mēdz teikt kaut ko labu vai sliktu, bet tam noteikti ir pamats, bez pamata neviens nesaka. Man patsmit gados bijušā drauga mamma izteicās, ka neesmu piemērota viņas dēlam, tāpat vēl viena drauga mamma tā izteicās, bet tās ir viņu tiesības un viedoklis, un ja tas spēj iedragāt attiecības tad vai nu viņas teiktais ir pamatots, vai otrai pusei nav pietiekoši spēcīgs mugurkauls un stingra pārliecība par attiecībām. Katram taču mums ir tiesības izteikt viedokli, atliek mums to pieņemt, noligt vai uzskatīt par nesvarīgu!
03.10.2011 15:57 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Jā, ir daļa vīriešu, kas vairāk pievēršas saviem draugiem, nevis mīļotajai sievietei. Bet ja sieviete galīgi ar to nespēj sadzīvot, tad vai vērts ir ar tādu vīrieti būt kopā? Ja sieviete ir ģimenes cilvēks, bet vīrietis tusētējs (nespēju izdomāt īsto vārdu kā noraksturot tos, kas visu laiku skrien ik pēc pirmā draugu sauciena), tad vienkārši nav vērts būvēt attiecības uz šāda pamata.
03.10.2011 16:34 |

Reitings 918
Marķīze - Tu tiešām nesaprati diskusijas domu,izlasi vēlreiz,ko es raxtīju, es ajutāju pēc personīgās pieredzes! Un tādos gadījumos tikai,ja kāda meitene arī ir piedzivojusi vai novērojusi,to parādību,kādu es jau minēju! Un nav runa par manām iespējamām attiecībām,bet vispār. Tēma- vīrieši- draugi negatīvajā variantā....Cerams,ka tgd izteicos pavisam saprotami.
03.10.2011 17:10 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
es tevi saprotu. piemēram, džeks apņēmies atmest smēķēšanu vai nedzert, bet pietiek kādam druagam viņu pasaukt, kā visa apņemšanās vējā. vai arī draugs, kas ir brīvs, aicina uz tusiem, kur vēlas iepazīties ar meitenēm, tā sakot, iet meitās - aizņemtam puisim tur nav ko darīt. tādos gadījumos ir jāparunā ar savu puisi un jāpasaka, kas tajā draugu ietekmē tik ļoti biedē. diemžēl vēl vīriešiem ir tendence tēlot mačo un vienam otru mudināt nepalīst sievietei zem tupeles utml, vārdu sakot, neklausīt.
03.10.2011 17:57 |

10 gadi
Reitings 350
Man liekas, ka sapratu pat pārāk ļoti.

Lūk arī mana pieredze. Kad biju 17-18 gadīgs skuķis, arī vainoju visus viņa draugus par to, ka pavedina, pavelk līdzi, ietekmē un izmanto materiāli un visādi citādi manējo "nabaga nevainīgo jēriņu".
Tad es arī uzskatīju, ka šie draugi maitā attiecības, rada problēmas utt. Es tik ņēmos ar viņa audzināšanu un apgaismošanu. Viss beidzās ar to, ka manējais daudz labprātāk pavadīja laiku ar citiem.

Taču vienreiz pienāca tā diena, kad domās uzspļāvu visam un sāku dzīvot savu dzīvi,t.i, nejaukties viņa un draugu savstarpējās attiecībās. Vairs nepalīdzēju izkļūt no savārītajām ziepēm, sūtīju pie tiem pašiem draugiem. Un vēl pēc kāda laika bija sasniegts kritiskais, kad manējais pats sāka aizdomāties kuri ir draugi un kuri ir liekēži vai vienkārši "sūdmuguras". Un ātri vien pats tika galā ar sava draugu loka sašaurināšanu.

Ja vairākas reizes jau ir mēģināts atvērt viņam acis un viņš pat neizdara secinājums, ir vērts aizdomāties vai sieviete būs laimīga tādās attiecībās, un kā būs vēlāk, ja nodibinās ģimeni.

Ar šo visu gribēju pateikt tikai to, ka lūzuma punkts katram pienāk citā laikā. Un vēl kāds visu dzīvi nemaz negrib atvērt acis. Tā nu tas ir.
03.10.2011 18:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits