Sveikas,mīļās..tikko izlasīju kārtējo diskusiju par to,kā kādas meitenes nejēga vīrs un viņa draugs pārvērš viņas dzīvi ellē...tas man lika aizdomāties un es izlēmu izcept cosmo savu pirmo diskusiju.Varat mani apsveikt :-D (e) Mana necilā pieredze ir pierādījusi,ka pārāk bieži sievietei attiecībās vai laulībā jācieš no tā,ka partnera draugiem ir milzīga ietekme uz viņu..pārāk liela un viņš to akceptē...šie t.s. draugi ienes jūsu kopdzīvē sliktas vēsmas ...ļoti maigi sakot...viņi vnk atmodina negatīvo,sevišķi jau ,ja partnerim ir kāda atkarība- "manuprāt īstiem draugiem ir "jaceļ" savs draugs, jāpalīdz grūtos brīžos nevis jāgremdē un jāpalīdz iestigt purvā vēl dziļāk....par to var runāt,bet.. trakākais ,ka jūsu otra puse to neredz...rodas aizdomas,ka viņam vnk ir problēmas saksatīt un atšķirt labu cilvēku no slikta...un attiecīgi reaģēt... (e)nav nozime skaidrot partnerim,ka lai arī šie džeki izturas draudzīgi pret viņu un ir kopigas intereses.bet viņi tomer ir teiksim-kaitīgi jūsu attiecībām..tās,kas ir to piedzīvojušas,zinās,ko ar to domāju. šī man ir diezgan aktuāla tēma,vai vrb bija..whatever...nu tpc ļoti gribētu dzirdēt(redzēt:)) jūsu personīgo pieredzi.... gaidu komentus.. ;-)