Mademoiselle, paliek jau paliek. Bet nekad jau nevar būt drošs. Tikai tad, kad uztaisi analīzes un pēc analīžu uztaisīšanas nav bijis sekss. Tad gan var teikt 100%.
Hmm, te pa laikam parādās kāds klubiņš, tagad es, ņamsis un piparene veidos daudzbērnu māšu apvienību ar nosaukumu: "Pilnas burkas gurķiem" :-)
Sasodīts, nesanāca neko asprātīgs nosauklums :-D
Es vispār gurķus marinētus dievinu!un vēl man etiķis garšo! :-) bļin, man pagājušonedēļ bija MR, es gandrīz noģību, jo sūdīgi palika!Viens džeks paprasīja, vai neesmu stāvoklī!? Goda vārds gribējās ar krēslu iemest! (e)
sveikas)
es arī 6dien biju aizbraukusi uz Siguldu, izbraucu ar slaveno ratiņu )) ar bailēm))
Bet tomēr lielāku rudens sajūtu ieguvu svētdien Skrīveros staigājot pa Dendroloģisko parku. Tur viss bija spilgtākās krāsās un lapu daudz vairāk)
Piekrītu Zaķim par to, ka gribētos 4 darba dienas un 3 brīvdienas.. vienmēr brīvdienas tik foršas un tik ātri paskrien, vispār nejūtot..(
hmmm...vēl divas stundas jāstrādā un tad laidīšu uz māju pusi. nezinu, ko vakariņās taisīt un ko vispār darīt vakarā, jo negribas neko! (t) šodien galīgi nav mana diena, bet nu cerams, ka rīt būs labāks noskaņojums.
uhhh ārā tā nomācās :-O