Noteikti nebrauktu!!!
Kāda vēl tur runāšana ar drauga mammu,ja esat šķīrušies?Par to kā jūties,vari taču arī ar savu mammu parunāties!
Uzskatu,ka šis solis nav nepieciešams!
Vai ceri,ka tādā veidā tā puiša mamma jums atkal palīdzēs būt kopā? (s)
Varbūt arī nedaudz palīdzētu kaut kādā veidā visu nokārtot.
Es noteikti neietu un neteiktu,cik viņas dēls ir liels nelietis,bet gan tā jūtos pēc ši visa.
Ar mammu nebija jau nekādās izcilās attiecības,bet nebija arī nekas šausmīgs.
Man bija viens tāds draugs, kuram bija ļoti labas attiecības ar maniem vecākiem un tad viņš arī pēc šķiršanās brauca pie maniem vecākiem ciemos, bet tas tiešām bija slimi! Pārnāku mājās, skatos, kas sēž uz dīvāna - viņš! tagad par laimi tas viss ir rimies, bet tas ir stulbi! (e)
aaaaaaaa :D es nezinu kā to uzrakstīt bet braukšana tiešam būtu debīla. Varu derēt, ka Tu noteikti pie sevis domā iekšā, ka varbūt mamma palīdzēs jūs kaut kādā ziņā savest kopā! Ja puisis pret TEvi neko nejūt, pamet...nu c`moon, dzīvo tālāk. Ārā ir tik daudz puišu, atliek tik paskatīties pa labi vai kreisi un aidā!!!
Nē, nekādā gadījumā to nedarītu, arī tad, ja man attiecības būtu labas ar otras puses vecākiem. Attiecību problēmās, manuprāt, vispār nevajadzētu jaukt iekšā ne vecākus, ne kādu citu cilvēku no malas un, kā Tu saki, "palīdzēt tās nokārtot"...
Man gan nešķiet, ka tas būtu debīli. Ja kontakts ar viņu ir labs, parunāt taču var, protams, bez otra nolikšanas vai ieslīgšanas pārāk intīmās detaļās. Bet ja gribi braukt ar viņu runāt TIKAI tāpēc, ka tā ir viņa māte, tad varbūt labāk nē...