es gribu pastastit savu problemu, kas ar mani ir noticis.. un velos lugt padomus un palidzibu.
tatad, tas notika sogad, gada sakuma.. es saku ieverot dazadas dieetas, es dazas dienas vispar neko needu, es vareju izdzivot.. man bija labi, es dzeru dazadus medikamentus, lai atbrivotos no ta ko esmu apedusi, bet tagad kaut kas ir noticis.. ir ta ka es ieprieks vareju notureties needot, bet tagad jau ka man nav ko darit, es uzreiz eju est, bet man vel joprojam tas pats princis, ka needu neko neveseligu, bet tapat loti biezi tas sanak.un tad es visu laiku varu est, ja tikko paedu, tad pec kadam 10min atkal eju est.
Loti mokos ar to, jo es tiesam biju palikusi tievaka, es pati sevi saku iemilet un ari visi to pamanija, ka esmu tievaka.
bet tagad esmu jau pienjemusies atpakal par 8kg.. es vairs nespeju sevi kontrolet, ko lai es daru. ari ja es izdomaju, aha, ar sodienu atkal saksu est pareizi, veseligi, vai vispar neko needisu. ta es vienu dienu varbut noturos, pec tam atkal pierijos un it ipasi uz vakaru.. man vajag tiesam palidzibu, lai es spetu tikt uz kajam.. lai viss man izdotos.. jo ja es sita turpinasu, tad tiesam svars naks klat divtik, un nespesu tik gala ar savu svaru. es apzinos, ka esmu savu organismu sabojausi, savu vielmainju.. vai kadam ir bijis kaut ka ta lidzigi ?
man tiesam vajag palidzibu. :(