2 in 1

Reitings 138
Reģ: 27.06.2010

sveikas ;-) padodiet kādu iedeju pāra fotosesijai (l) fotogrāfs jau sarunāts, bet ideju nav :-D tādas rudenīgas bildes vai ko tādu :-)

kkad pasen redzēju fotosesiju kur pāris tādā romantiskajā "iekāpis" :-D un pie laimas pulksteņa fočējās- puisis dāvinaa sarkanu rozi meitenei utt... vnk aaa (l) bet vairs neatrodu :-D kādu saiti atsūtiet, vai pastāstiet :-)

°

un vēl- gribu pastāstīt savu bēdu.... draugam nežēlīgi uzbāzīga bijusī (jau sen izšķīrušies), zināja par manu eksistenci, bet nezināja, kā sauc.. viņas labākā draudzene caur paziņu paziņām uzzināja manu vārdu, uuun- bijušās meitenes MAMMA 2x jau skatījās mani draugos. bija doma nobloķēt :-D , bet tomēr- nesmuki pret pieaugušu cilvēku.. nu kur var tik zemu krist? nu zb :-D kas par sviestu? tagad medīs mani tumšā vārtrūmē, lai atsistu? :-D vai citādi vajās? es nebiju pie vainas, ka viņi izšķīrās. es ar savu puisi iepazinos brīdī, kad viņi jau 3 mēnešus bija šķīrušies.. nejūtos ne pie kā vainīga, un ne slikta (e) idiotisms :-/

01.10.2011 21:16 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Neabonē statistiku ;) Goda vārds - paliks daudz mierīgāk.
01.10.2011 23:06 |

Reitings 138
brīžos, kad man viņa nav abonēta- viņas vienalga paspēj izcelties- piemēram viņa ir palikusi kā pēdējais cilvēks, kas apskatījis manu albumu (pēdējo jau var redzēt) vai arī kā pēdējais cilvēks, kas apskatījis manu profilu ;-)
01.10.2011 23:11 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es arī domāju,ka varbūt pati beibe no savas mātes profila skatās.
Mans bijušais,kad mēs jau bijām šķīrušies,mani blenza no sava 5gadīgā brāļa porfila(nu,es 100% zinu,ka tas bija viņš,jo tam sīcim bija problēmas manu vārdu atcerēties un nedomāju,ka 5gadniekam tāda interese par mani :D).
Tagad man nav statistika,tāpēc nezinu-varbūt ir sācis blenzt no savas 4gadīgās māsiņas profila.Centies neņemt galvā-ne jau tu esi tā apsēstā persona,kas nespēj tikt pāri un labākais,ko var darīt ir blenzt draugos.
01.10.2011 23:11 |

Reitings 138
HaH mans bijušais arī mani skatījās no 5gadīgās māsas profila.. un 2 gadu laikā- nekad no sava :-D
bet nu nezinu- ja viņa skatās no sava, tad no mātes, un tad vēl abas kopā ar draudzeni mani apskata no tās draudzenes profila, tad diezgan droši varu apgalvot, ka viņa ir slima un apsēsta. jo viņa jau neskatās uz savu bijušo tik bieži, bet gan uz mani- PILNĪGI nepazīstamu cilvēku! :-D
01.10.2011 23:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits