Esmu gaidībās,un esmu saaukstējusies,parādījušās iesnas,bieži sāp kakls,drausmīgs klepus.Kādas tējas vai vitamīnus dzert? Aptiekā teica,ka nav nekādu zāļu,sīrupu,ko var lietot grūtniecības laikā .. Klepus jau ir ilgāku laiku,nepāriet. :-(
Medus, augļi, ķiploks, dzērvenes un visi citi iespējamie vitamīni. Kaklu var skalot ar sālsūdeni.
Vispār jau ir diezgan padaudz kakla zāļu no dabīgām vielām (cik atceros esmu lietojusi tabletes no Islandes ķērpja, FaringoSpray sastāv tikai no dabīgām eļļām, tiesa viņš ir diezgan pretīgs), vaitad tos nedrīkst lietot?
avenu teju dzert nedrikst, jo ta mikstina dzemdibu celus un var izraisit pat dzemdibas. ta ka, meitenes, lugums, ja tomer pasas neesat slimojusas stavokli budamas un neko par to nezinat, tad neiesakiet neko...
es gan atvainojos, ja izklausos skarba utt, bet diemzel pati savu berninu zaudeju, jo sakeru virusu un negaju pie arsta. sarijos medu, kiplokus un citus brinumus. ne, es nesaku, ka tas kaut ko sliktu nodarija. bet... kad stavokli biju otro reizi, tad tiklidz punkis bija klat, ta bezmaz bez rindas lidu pie doka un teicu, ka prom neiesu, kamer neparbaudis, nepateiks ko darit utt.
es gan atvainojos, ja izklausos skarba utt, bet diemzel pati savu berninu zaudeju, jo sakeru virusu un negaju pie arsta. sarijos medu, kiplokus un citus brinumus. ne, es nesaku, ka tas kaut ko sliktu nodarija. bet... kad stavokli biju otro reizi, tad tiklidz punkis bija klat, ta bezmaz bez rindas lidu pie doka un teicu, ka prom neiesu, kamer neparbaudis, nepateiks ko darit utt.