Ai man dusma nak par kadu, kas vismaz 2 reiz diena draugos jau vairakas dienas cheko mani un manu gimeni, bet albuma statistika vien paradas ka tuksa bilde bez varda, uzvarda. Ka tas iespejams, jus zinat?
man šodien pusi dienas līst nonstopā!!
besī!!
un rīt darbā baaaaigais pasākums.. viss būs vienos dubļos.. jo tie īri jau pat ja līst, un viss laukums slapjš spēlē to savu golfu.. :D
Labs vakars...Visu dienu pa gultu,vnk jutu,ka man vajag pabuut vienatnee,padomaat,atpuusties..Paaraak daudz notikumu peedeejaa laikaa.Tagad sataisiijos,ieshu kkur paeest pusdienas/vakarinjas,jo nekas praktiski nav eests.Riit agri jaaceljas uz darbu,un pariit taapat.Plaanu nav.Gribas savest kaartiibaa savu gariigo pasauli.
Jauku vakaru. :-)
Šovakar 2h vnk nogulēju, galīgi acis vaļā neturējās..
Tagad palēnām malkoju upeņu melno balzāmu, skatis filmu, mazliet nožēloju, ka šovakar nav iziešanas plānu.. Bet nekas, ceru rīt jautri vakaru un nakti pavadīt foršu meiteņu kompānijā!
Sveikas!
nesen atbraucu majas.Biju Bolderaja pastaigat gar juuru,nogajam TAADU gabalu ka atpakalj celjaa satumsa un knapi ieraudziijaam celju uz majam :-D atveda mani majas un tagad ladeju dienas safocetas bildes :-) rit skola,taa kaa jataisas uz guletsieshanu!
esmu mājās un priecājos - mums beidzot pieslēgts akas ūdens un nav vairs centrālā ūdens apgāde ar rūsaino ūdeni. tas nozīmē, ka beidzot varēšu mājās blondos matus mazgāt :D