Šis vakars tiks pavadīts mierīgi pie datora un TV. Esmu ļoti nogurusi un noteikti arī ātri aiziešu gulēt. Drīz arī taisīšu piparmētru tēju un ēdīšu apelsīnus :-)
Gatavoju vakariņas, dzeru Dēlaitu un fonā skan riktīgi labā mūziciņa. (l) Pēc tā, ka esmu bijusi neierasti daudz ballēties pēdejā laikā, šovakar pat nekur negribas.
Plānoju Zviedrijas braucienu un mazliet bēdājos, ka draugs apslimis, izpaliek rītdienas ballēšanās..
Vēlāk vēl jāpaskatās kāda filma un tad jau gan jau gulēt. Nasing spešal. ;-)
šodien mierīgi pa mājām ar mīļoto.
ēdu putnu piena torti, iemalkoju vīnu.
man arī rīt gribētos iet izklaidēties,taču draudzeni šonedēļ nevarēs nekur aizvilkt, tā ka ,ja kādai vajag kompāniju,tad var kaut ko sadomāt
Klausos uz riņķi dziesmu ''No one cares'' un atpūšos.Domāju vai nu paskatīties filmu vai rakstīt tālāk stāstu.Vēl uztaisīšu kakao un būs mierīgs vakars.
Gaidu mājās draudziņu ar paštaisītām kanēļa austiņām! |-)
Tagad sēžu pie pc, un paralēli skatos tv. Bik gruzītis uznāca par to, ka weekwndā būs superīgs laiks, bet man, protams, jāstrādā! nekas, ceru, ka draugs aizvedīs mani uz Siguldu tāpat. |-)
Es tev varetu piekrist! Ari es jutos vientuli! Virietis nav majas visu dienu un vel kadu laiku nebus, bija jabrauc darishanas uz lietuvu! :-( Esmu saskumusi jo biju domajusi pavadit laiku shovakar ar vinu :-(
Drīz iešu gulēt. Šorīt ļoti agri cēlos, visu nedēļu staigāju pusslima un rezultātā esmu pārgurusi. Nāksies weekendu pavadīt gultā, nākamnedēļ daudz darba + ilgi gaidītās autoskolas sākums.
Nu ta tas ir! Es maliekas aiz garlaicibas esmu izdarijusi tik daudz lietas ko parsti izdaru nedelas laikaa :-D
Apsveru domu paskatities filmu The Secret!Kads ir redzejis? Laba?