Kad vairak pucējaties?

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009

Kad jūs vairāk pucējaties - vai nu ejot prom no mājas un vīrieša, respektīvi, uz darbu, vai nu nākot mājās no darba pie vīrieša?

:-P

30.09.2011 19:38 |

Reitings 4129
Esmu pucīga :-D Pucējos no rīta pirms došanās uz darbu, vīrietis redz mani gan nepucētu, kad pamostoties izskatos kā purva velns, gan, kad sapucēta dodos ārā no mājas. :) Vakarā kosmētiku noņemu pirms gulētiešanas, mājas drēbēs gan pārģērbjos, tiklīdz pārrodos, taču tas nav briesmīgs halāts, bet nav arī apspīlēta kleita. :) Īsāk sakot, pucējos, kad eju cilvēkos un vīram nav iebildumi ne pret mani sapucētu ne pret nepucētu. Ne jau lūpu spīdums, acu tuša un smaržas viņam manī patīk. :)
30.09.2011 20:37 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Ikdienā kosmētiku nelietoju. Sapucējos un uzkrāsojos, ja ir paredzēts kāds pasākums, svētkos. Izejot no mājas vienmēr piedomāju pie tā, lai labi izskatītos, kad braucu uz saviesīgu pasākumu, pie dabas vai vienkārši uz veikalu. Katrai situācijai arī atbilstoši apģērbjos. Mājās esot nēsāju ērtas drēbes, bet tas nenozīmē, ka vecas un novazātas. Vairāk jau ģērbjos tā, kā pašai labāk patīk un tā kā es pati labi jūtos. Es nekad nejutīšos labi, ja man mugurā būs kaut kas, kas nepatīk, liek justies slikti. Ar draugu esam pietiekami ilgi kopā, bet joprojām man ir svarīgi būt skaistai viņa acīs.
30.09.2011 21:41 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ikdienā vienīgā kosmētika,ko lietoju ir lūpu spīdums(vasarā) vai lūpu balzams(ziemā,rudenī).Līdz ar to,nav nekādas baigās starpības(neņemot vērā,protams apģērbu) kā izskatos mājās un kā izejot uz ielas.Tāpēc,laikam sanāk,ka nevienā no gadījumiem ļoti nepucējos.
30.09.2011 21:51 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu uz darbu es eju vakarkleitā, bet atnākot mājās uzvelku savas saplēstās pļūtenes un xl kreklu, dažreiz, kad sagribas tā, tad ir otrādak mājās vakarkleita, darbā tās pašas pļūtenes, jo neviens jau īpaši mani tajā veikalā aiz kases neredz, ja nu vienīgi kad izeju palīdzet atrast pareizo izmēru :))
30.09.2011 22:14 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
joooooks :D :D nē, tā es noteikti nedaru! :D nu man liek labi justies tas, ja es labi izskatos, lidz ar to jutos,kad esmu sataisijusies, bet tas nenozime, ka es uzklāju tonnu ar kosmetiku,nē, manliekas, galvenais, ir būt ar tiriem koptiem matiem, tīrām drebem. Tada es ari esmu majas un tada es esmu ari darbā :) Lai gan pašlaik ar draugu kopā nedzivoju, tapec sanak pie vinja braukt no mājām, kad esmu sataisijusies, aizbraucot pie vinja, es uzvelku ertakas drebes :)
30.09.2011 22:16 |

Reitings 1202
Divreiz dienā jau nu noteikti nekrāsojos un nepucējos, ja vien nav balle vakarā paredzēta:D Bet vispār svarīgāk man ir, kā izskatos mājās pie vīrieša sava. Darbā man apkārt ir pārsvarā skolotājas, bet tos vīriešus, kuri tur apgrozās, nemaz netaisos valdzināt, līdz ar to vienalga. Pļūtenēs nestaigāju ne darbā, ne mājās:D Un vēl jau ir tāda lieta, ka darbā ādas korsetē negrozīšos tak, katrai vietai savas normas, kā ģērbties.
30.09.2011 22:23 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Ejot uz darbu vnm uzkraasojos,bet taa,ar meeru. :) Vienmeer piedomaaju pie taa,kaa izskatos,jo galvenais man ir patikt sev pashai,tad arii citiem patikshu.Mans bijushais(ar kuru tagad atkal ir tikshanaas,palikshanas vienam pie otra) taa teikt,randinji..,ir redzeejis mani bez kosmeetikas,slimu,ar netiiriem matiem,noraudaajushos,taa kaa zinu,ka vins mani miil taadu,kaada esmu,protams,tas nenoziimee,ka varu palaisties un staigaat "pljuutenees"..
01.10.2011 01:11 |

Reitings 5119
Pēc noskaņojuma. Ikdienā vispār tā īpaši
"nepucējos".
Patīk tā sajūta,ka ar minimumu man pietiek, lai izskatītos un justos labi.
01.10.2011 05:07 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ja ta padoma, kopuma jau vispar pucejos vina del, ari izejot no majas, protams pati jutos labak, bet gribas vinu iepriecinat.
Vienlidzigi, vienmer savacos, neatkarigi vai jaiet lauka vai tikai vinam.
Pec darba ieeju dusaa, vannaa, atpusos, savaacu matus, lai esmu svaiga vinju sagaidot.
01.10.2011 06:41 |

Reitings 377
Reģ: 29.07.2011
Pēdējā laikā krāsojos katru dienu, bet vairāk uz pēcpusdienu. Lieku bāzi, tonālo krēmu, ēnas un tušu.
Brīvdienās, kad ballējos lieku spilgtāku grimmu.
Uz nopietnākām ballītēm pie vižazistes krāsojos :-)
01.10.2011 12:01 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es nekad ikdienā sabiedrībā neatālujos parādīties izspūrusi un nekopta. Vismaz matiem ir jābūt sakoptiem, bet bet acu zīmuļa un tušas arī nepatīk rādīties cilvēkos.

Draugam ļoti patīk kāda es izskatos dabīgi bez kosmētikas, tāpēc mājās to nelietoju, un pa mājām staigāju tādās legingveidas biksēs, ir ļoti ērtas, un draugs ir sajūsmā! :-D Bet nu jā, viņš mani ir redzējis visādu, un nav tā, ka bez kosmētikas mani nepazīst! :D
01.10.2011 12:46 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Ja jāiet uz skolu, tad pa fikso - mani neinteresē ko cilvēki tur par mani domā :-D Kad eju pa darba darīšanās, tad gan sapucējos un pirms pašas nākšanas mājās pielaboju, ja tāda vajadzība :-D Noteikti iesmaržojos pirms nāku pie mīļuma :-)
01.10.2011 15:29 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es cenšos pucēties gan, gan. Nepucējos vienīgi uz treniņu. Protams, ka mājās es nestaigāju augstpapēžu kurpēs un pilnā lietišķā kostīmā, taču mani ir arī skaistas un priecīgas mājas drēbes, tas pats attiecas arī uz meikapu. Vienreiz, pirms gadiem četriem biju saņēmusi no vīrieša pat ne pārmetumu, bet komentāru, ka kāpēc jāpucējas priekš citiem, a mājās priekš manis nē, taisnīga jau viņam toreiz bija.
01.10.2011 15:43 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Draugu satieku aptuveni katru otro dienu, tad nu pirms satiekamies, pielaboju dienas laikaa "novalkaato" kosmeetiku, jo uz universitaati vienmeer kraasojos, bet ne daudz. No maajas nevaru iziet bez lainera, tushas un uzkraasotaam uzaciim, jo savaadaak man vinjas neredz :D Protams, uz balliiteem puceejos. Kad esmu vairaakas dienas pie drauga, tad nekraasojos, jo vinjam patiikot bez kosmeetikas, bet smarzhas gan vienmeer sapuushu. Maajaas esot pat viena pati, nekad nevalkaaju pljuutenes, censhos izskatiities sakaartota katru dienu
01.10.2011 17:05 |

Reitings 5119
Laikam mums ir atšķirīgas izpratnes par pucēšanos.
Man pucēšanās nešķiet tīri, izķemmēti vai savākti mati, duša, tīras drēbes, seja utt. :D
Man pucēšanās ir drīzāk matu veidošana - lokas, taisnošana, uzkrītošs make-up, augsti papēži utt. :)
01.10.2011 17:24 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
tāda situācija, ka es būtu ar netīriem matiem un nolupušu nagu laku manā dzīvē nav pastāvējusi, manuprāt, pašsaprotami.
par tādu tipisko pucēšanos - vairāk taisos, kad vakarā kaut kur eju (ar vai bez drauga). mājās gan speciāli nekrāsojos, jo, protams, patīku viņam arī tāpat (it kā pat vairāk :-D).
uz skolu standarts ir tonējošais krēms + tuša. vairāk neko nemaz neprasās. :-)
01.10.2011 17:25 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
matus gan taisnoju vienmēr, kad eju ārā (s)
01.10.2011 17:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits