Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

help

Reitings 12
Reģ: 27.02.2011

ar savu berna tevu esam kopa 7 gadus-saakuma vis bija labi un skaisti.tagad muusu attieciibas ir kautkadas vienpusiigas.jebkuraa joma bus vina ne pret manu ja un otraadi,miilestiibas vairs nav ir tikai speeciigs pieradums un izskirties nekadi nevaram,viens bez otra nevaram un kopa ari nee.man saap kata reize kad vins mni atgruuz,kad vinam nav gariigais prieks sexa,jo man tas tapat kaa miilestiba ir galvenais attieciibas.sex mums ir 1x menesi,citreiz veel retak.kad eju samiiloties vins atkal atgruuz ar savu attieksmi.vins abgalvo ka mani loti miil,bet es juutu tikai riebumu...kaa partraukt tadas attieciibas vienreiz un pa visam.lai vins vairs neatgriezas.?vins man vairak ir ka braalis-ka gimenes loceklis -ka lai no tada atbriivojas?un vai vispar tas ir iespejams,ja mums ir 2 berni kas vienmer muus savienos.bet sis attieciibas mani izniicina iekseeji ...

30.09.2011 02:28 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
šausmīgi grūti... bet nu, kad tad vēl, ja ne tagad :( Tas, ka bērni vieno un savā ziņā "attur" no šķiršanās, nav noteicošais. Labāk nemocīties ilglaicīgi. Atradīsi savu lielisko un viss būs očeņ good!
30.09.2011 02:33 |

Reitings 12
Reģ: 27.02.2011
es jau emu kadas 3 reizes ar vinu skiirusies...sajuuta ir tada ka es mo maajas savu mammu izdziitu.lai gad es saprotu ka mums nav nakotnes un saprotu ka pati esmu ta kas tur vinu isaa pavadina lai nekur nepazuud,jo vins man ir loti tuvs un es taa pat par vinu satraucs kad vins man nav blakus ar visu to ka nemiilu vinu ka viirieti.
30.09.2011 02:41 |

Reitings 635
Reģ: 29.11.2009
ja neskaita bērnu neesamību, tad pazīstama situācija, tiešām!
30.09.2011 02:43 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Mēģini dzīvot savu dzīvi. nelīst viņam virsū mīļoties utt. Dzīvo sev un bērniem. varbūt viņš sapratīs, ka esi viņam vajadzīga un mainīsies, bet ja nē, tad, mēģinot atsvešināties, būs vieglāk izšķirties.
Bērni nav iemesls, lai dzīvotu kopā un mocītos!
30.09.2011 10:39 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es gan te nesaprotu vienu lietu- kā var gribēt mīļoties, mīlēties un pārdzīvot tik ļoti par nemīlamu cilvēku, kurš vēl turklāt "ir kā brālis". Nu labi- pieradums, bet seksa klātbūtne šajā gadījumā man nav saprotama.
30.09.2011 11:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)