Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur mācīties pec 3 gadu pārtraukuma!?

Reitings 46
Reģ: 26.09.2011

Sveikas meitenes . :-)

Esmu beigusi vidusskolu pirms 3gadiem ,bet šobrīd apsveru domu mācīties kādā no augstskolām vai koledžām neklātienē. :-) Kad beidzot 9kl un 12 kl nezināju kādu profesiju mācīties tālāk un šobrīd ir tas pats ! :-/ Šos trīs gadus esmu izgājusi visādus kursiņus un strādājusi , bet visu laiku mani moka tas ka tomēr man vajag taču kādu arodu apgūt! :-) Un esmu apņēmusies studēt tālāk ! :-)

Meitenes pastāstiet ka Jūs atrodat un zināt ka tā profesija ,ko ejat ejat mācīties ir priekš Jums ??? :-)

27.09.2011 18:19 |

Reitings 13
Reģ: 29.01.2009
Es pec vidusskolas iestajos augstskolā un pec pusgada pametu,jo nebija priekš manis.Nezināju,ko vēlos mācīties,arī tagad nezinu.Šobrīd esmu mājās ar mazo,tā kā ir laiks padomāt,bet vispā esmu tāds pats gadījums kā Tu :-) Citi brīnās,vai tiešām man nekas neinteresē,tā nu gluži nav,bet man negribas tikai atsēdēt tos gadus,bet arī iegūt vērtīgas zināšanas un atcerēties to visu,jo ja man neintersē,tad nevaru sevi piespiest neko iemācīties.
27.09.2011 18:59 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Manuprāt, tie gadi nav gluži atsēdēti, jo Tu to gadu laikā iegūsti izglītību. Bet sēžot mājās dzīve stāv uz vietas. Var jau mācīties un pa to laiku domāt ko darīt tālāk, vismaz laiks karjeras ziņā nav zemē nomests.
27.09.2011 19:13 |

Reitings 46
Jā , tā jau ira. :-)
Budžetā man mazas izredzes tikt , visticamāk ka mācīšos tad par pašfinansējuma līdzekļiem un negribas naudiņu tā pat izsviest ,ja vēl īsti nezinu ko mācīties,un tas neizdodas .
27.09.2011 19:24 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
pec vidusskolas pa taisno nacu uz rigu macities arodskolaa 1 gadu...
veiksmigi apguvu, saku stradat praksi..prakses veita ari paliku stradat...
uzreiz pec tam iestajos LU EVF..esmu beigusi jau ka 3so gadu...
domaju ka vajadzetu izmacities magistrus,bet varbut ka nevajga man to nemaz....

27.09.2011 19:24 |

Reitings 46
Kurā vietā tu mācījies to gadiņu ?
27.09.2011 19:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)