krasa, zakji :D man jau ir te viens acii iekritis, bet nu bac, es tak nevaru iet katru dienu pie samejaa (vins oficiants) un izlikties, ka es tik dzeru kafiju, bet istenibaa luru uz vinju :D nu es taks neesmu tik drosmiga, iedomajies, ja sim ir draudzene :D man no sakuma janoskaidro apstaakli :D
hell, es gan tavā vietā censtos to kafē apmeklēt pēc iespējas biežāk. var tak paņemt kādu grāmatu, žurnālu vai avīzi un baudot rīta kafiju lasīt. pēc pāris reizēm gan jau oficiants tevi ievēros un iespējams sāksiet sarunas.
čau! ;-)
es šodien guļu ar atvērtām acīm :-D
vakarā pie dermatologa- atkal noplēsīs naudu, un man jau šķiet, ka jēga nekāda :-D man joprojām ir pumpas, kaut gan neviena no viņas piedāvātajām kaitēm, no kurām varētu būt pumpas, man nav- esmu vesela. pfff :-|
iešu uz 5min atlūzt gultā :-D nevaru vairs acis noturēt vaļā :-D
krasa :D vins jau mani ir redzejis paris reizes :D bet es jau nespeju uz vinju paskatities normaali, mulstu uzreiz :D man nav neviena lassamviela latviski :D
katte, nu zini, skaisti ir triekt naudu, bet ja jatriec vienai, vairs nav tik skaisti!
meitenes, paskatījos bildes ar to ziemeļblāzmu, kāda vakar varbūt kkur citur viņu ar redzēja? vnk sāk likties patiešām aizdomīgi, ka viņas var redzēt tikai Burtniekos! :-/ kad biju mazāka, arī savā ģerevņā redzēju, bet tagad kkā neesmu manījusi. (t)
sveikas, meitenes!
jau 3o nakti nevaru pagulēt, svaidos pa gultu līdz kādiem 3iem, mājasdarbu apjomi iespārda + rīt IELTS rezultāti un par to man konkrēta panika ir sākusies. :/ 2DIENAS SŪKĀ!